Próbáld ki az Apple Watch-ot a böngésződben!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pipes nevű alkalmazás fejlesztői már dolgoznak azon, hogy az Apple Watch-ra is elérhető legyen az alkalmazásuk. Természetesen kíváncsiak voltak, hogy mások mit gondolnak az Apple Watch-ról, és némi reklám fejében elkészítették a webes megfelelőjét az órának.

Screen Shot 2015-01-08 at 12.04.10

Segítségével nem csak mi, hanem más fejlesztők is megnézhetik, hogy hogyan működik az Apple Watch. Beléphetünk az alkalmazásokba, kipróbálhatjuk az értesítéseket, illetve a Pipe-ot is megnézhetjük rajta.

demoapplewatch.com oldalon nézhetjük meg az órát, és érdekességként még 1-1 alkalmazást is kipróbálhatunk. Például a zenelejátszóban a Coldplay-től hallgathatunk meg egy számot, vagy egy Instagram-mockup-ot is kipróbálhatunk. Lényegében ennyi, kattintgassatok. 🙂

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @cabrio01: sehol nem volt szó eddig arról, hogy milyen nyelveket fog támogatni az Apple Watch, az oldalán is csak ennyi szerepel róla: “Features are subject to change and may not be available in all regions or all languages.”

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!