fbpx Skip to content

A Pipes nevű alkalmazás fejlesztői már dolgoznak azon, hogy az Apple Watch-ra is elérhető legyen az alkalmazásuk. Természetesen kíváncsiak voltak, hogy mások mit gondolnak az Apple Watch-ról, és némi reklám fejében elkészítették a webes megfelelőjét az órának.

Screen Shot 2015-01-08 at 12.04.10

Segítségével nem csak mi, hanem más fejlesztők is megnézhetik, hogy hogyan működik az Apple Watch. Beléphetünk az alkalmazásokba, kipróbálhatjuk az értesítéseket, illetve a Pipe-ot is megnézhetjük rajta.

demoapplewatch.com oldalon nézhetjük meg az órát, és érdekességként még 1-1 alkalmazást is kipróbálhatunk. Például a zenelejátszóban a Coldplay-től hallgathatunk meg egy számot, vagy egy Instagram-mockup-ot is kipróbálhatunk. Lényegében ennyi, kattintgassatok. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. aaaand it’s gone

  2. @peckus: betölt az, csak elég lassan. próbáld újra.

  3. Ebbe Magyar nyelv nem is lesz ?

  4. @cabrio01: sehol nem volt szó eddig arról, hogy milyen nyelveket fog támogatni az Apple Watch, az oldalán is csak ennyi szerepel róla: “Features are subject to change and may not be available in all regions or all languages.”

  5. Nyilvan a magyar nyelvvel kezdik.

  6. (A Firefoxnak problémája támadt, és összeomlott. Amikor újraindul, megpróbálja helyreállítani a lapokat és az ablakokat.)
    😀 :S


Add a Comment