fbpx Skip to content

Tegnap éjjel találkoztam Joe Riquelme YouTube videójával, amin az látható, hogy mit adott karácsonyra a szüleinek.

enhanced-14085-1419678871-1

Joe egy programozó, pontosabban iOS alkalmazásokat is készít, többek között az ő keze munkája a Videoshop. Én ugyan még nem hallottam az appról, azonban a YouTube videó után rögtön letöltöttem. Hogy miért?

A srác az alkalmazása sikerességének köszönhetően a bevételeiből karácsonyra kifizette a szülei lakáshitelét, és mindezt persze felvette videóra. Látszik, mennyire megkönnyezik ezt a szülők, mennyire megkönnyebbülnek. Egy hitel senki számára sem lehet könnyű, sem külföldön, sem hazánkban, és valóban úgy tűnik, hogy a tanulás és az elszántság megéri a befektetett időt és energiát. Nézzétek meg a videót, amit 26-án töltött fel és mostanra már 6 milliós nézettsége van:

grid-cell-16584-1419680396-2

Az alkalmazást innen tudjátok letölteni:

[appstore id=”615563599″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Megható…

  2. Az ha igaz és nem video előzetes, mert aki látja vesz egyet ebből (mint a cikk írója is tette) és így több az esélye az appol eladásának! Ez is lehet egyfajta üzleti trükk, még ha valóban arra is megy majd a lé!

  3. Ja a 6 millás nézettség is hozhat a konyhára némi zsetont!

  4. imovie mellé kell ilyen vágó progi ?

  5. Ezt akartam én is kérdezni ,hogy mit tud ,mire jó ez az app ?

  6. Sajnos pont ezt az appot nem ismerem, azonban videovágónak merem ajánlani a Pinnacle Studio-t. Fizetős, de rendben van!
    (Ha a srác videója egy marketing fogás akkor megérdemli a letöltésért kapott YT jutalékot és az App Store vásárlásokat is, mert zseniális gerilla kampányfogást csinált!)

  7. Nem azert, de ha a hitel vkinek a nevere szol, azt nem tudja mas csak ugy kifizetni. Ahhoz jelen kell lennie annak is akinek a neven van. Most akkor azon sirtak, hogy leirta egy cetlire kifizeti?

  8. lehet igaz, megvan a zse. de ebbol ilyen marketinget csinalni.. en csak azert sem nezem meg, ha mar annyi penze van rajtam ne gazdagodjon, az ilyen dolgokat nem szokas meg tobb zseert nagy dobra verni!

  9. @pergabb: sose kerülj olyan helyzetbe, amikor ez ekkora nagy dolog lehet, hogy valaki megszabadít egy ilyen tartozástól, de gondolom, nekik okkal számított ennyit.

    @kchris: az sehol nem derül ki a történetből, hogy ezt ő maga verte volna direkt nagydobra, egyszerűen felkaphatta a média magától is.

  10. Usa ban barki kifizetheti barki adossagat…..

  11. élőben megélni sokkal jobb! tudom, tapasztalat!

  12. Magyarországon is ki lehet fizetni, csak egy átutalás az egész. Én már csináltam, és a kutya nem kérdezte honnan jött a pénz…

  13. Jadeye:Hallod barátom, semmi gond a cikkel, a baj a magyar emberekkel van, jól megy a másiknak? Pusztulj meg, örülsz valaminek? Bárcsak menne el a kedved mindentöl. Na ez a magyar mentalitás… ezért is csapom össze a térdem hogy nem otthon élek, a sok irigykedő ember között, tisztelet a kivételnek. Boldog Új Évet mindenkinek.

  14. Hát ez nagyon megható


Add a Comment