A fejlesztő, aki hihetetlen ajándékot adott karácsonyra a szüleinek

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap éjjel találkoztam Joe Riquelme YouTube videójával, amin az látható, hogy mit adott karácsonyra a szüleinek.

enhanced-14085-1419678871-1

Joe egy programozó, pontosabban iOS alkalmazásokat is készít, többek között az ő keze munkája a Videoshop. Én ugyan még nem hallottam az appról, azonban a YouTube videó után rögtön letöltöttem. Hogy miért?

A srác az alkalmazása sikerességének köszönhetően a bevételeiből karácsonyra kifizette a szülei lakáshitelét, és mindezt persze felvette videóra. Látszik, mennyire megkönnyezik ezt a szülők, mennyire megkönnyebbülnek. Egy hitel senki számára sem lehet könnyű, sem külföldön, sem hazánkban, és valóban úgy tűnik, hogy a tanulás és az elszántság megéri a befektetett időt és energiát. Nézzétek meg a videót, amit 26-án töltött fel és mostanra már 6 milliós nézettsége van:

grid-cell-16584-1419680396-2

Az alkalmazást innen tudjátok letölteni:

Videoshop - Video Editor
 • Videoshop - Video Editor
 • Méret: 140.76 MB | Verzió: 7.7.0.5
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Az ha igaz és nem video előzetes, mert aki látja vesz egyet ebből (mint a cikk írója is tette) és így több az esélye az appol eladásának! Ez is lehet egyfajta üzleti trükk, még ha valóban arra is megy majd a lé!

 2. Sajnos pont ezt az appot nem ismerem, azonban videovágónak merem ajánlani a Pinnacle Studio-t. Fizetős, de rendben van!
  (Ha a srác videója egy marketing fogás akkor megérdemli a letöltésért kapott YT jutalékot és az App Store vásárlásokat is, mert zseniális gerilla kampányfogást csinált!)

 3. Nem azert, de ha a hitel vkinek a nevere szol, azt nem tudja mas csak ugy kifizetni. Ahhoz jelen kell lennie annak is akinek a neven van. Most akkor azon sirtak, hogy leirta egy cetlire kifizeti?

 4. lehet igaz, megvan a zse. de ebbol ilyen marketinget csinalni.. en csak azert sem nezem meg, ha mar annyi penze van rajtam ne gazdagodjon, az ilyen dolgokat nem szokas meg tobb zseert nagy dobra verni!

 5. @pergabb: sose kerülj olyan helyzetbe, amikor ez ekkora nagy dolog lehet, hogy valaki megszabadít egy ilyen tartozástól, de gondolom, nekik okkal számított ennyit.

  @kchris: az sehol nem derül ki a történetből, hogy ezt ő maga verte volna direkt nagydobra, egyszerűen felkaphatta a média magától is.

 6. Jadeye:Hallod barátom, semmi gond a cikkel, a baj a magyar emberekkel van, jól megy a másiknak? Pusztulj meg, örülsz valaminek? Bárcsak menne el a kedved mindentöl. Na ez a magyar mentalitás… ezért is csapom össze a térdem hogy nem otthon élek, a sok irigykedő ember között, tisztelet a kivételnek. Boldog Új Évet mindenkinek.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!