fbpx Skip to content

Alig van már pár nap Karácsonyig, így aki fülhallgatót szeretne vásárolni, most mindenképp nézzen körül nálunk a webáruházunkban, mert akcióssá tettünk pár TDK terméket, viszont hatalmas választékból csemegézhettek.

IMG_1140

Idén a TDK egy remek termékpalettával rukkolt elő. Jobbnál jobb, kifejezetten Apple és iPhone felhasználóknak gyártott termékeket dobtak piacra. Biztos sokan találkoztatok a Telekomnál is ezekkel, ott több mint 40.000db fül-, és fejhallgató fogyott már és emellett több száz audio rendszer. Tehát a márka nem panaszkodhat, és most a SzifonStore-ban 2 terméket is akcióssá tettünk nektek.

TDK SP60 – fülhallgató

IMG_1175

Az SP60 tulajdonképpen egy in-ear fülhallgató, ahogy az a képen is látszik. Viszont ami nem látszik, az a speciális úgynevezett “Comply” habanyag, mely a klasszikus szilikon gumiharangokkal ellentétben testhőre lágyuló anyagának köszönhetően képes felvenni a fül belsejének formáját, így képes a külvilág zajait kizárni. A “Comply” habanyagon felül az SP60 3 további, S, M, L méretű szilikon gumiharanggal a dobozában érkezik, ami mellett helyet kapott egy kis szövet táska is.

IMG_1188

A 9mm-es micro “meghajtókkal” felszerelt fém SP60 hibátlanul szól, hozza a TDK minőséget, illetve a fekete kivitel egyáltalán nem kirívó, sőt tulajdonképpen hasonlóan minimalista dizájnt kapott, mint amit már az Apple-től megszokhattunk. Természetesen headset is egyben, tehát kényelmesen irányíthatjuk az iPhone készüléket, illetve mikrofonnak köszönhetően telefonálhatunk vele. A Made for iPhone tanúsítványnak köszönhetően tökéletes integrációt valósít meg az iPhone készülékekkel. Az ára karácsonyig csupán 8.990Ft, nem sok van raktáron, így érdemes lecsapni rá!

Screen Shot 2014-12-17 at 11.41.50

TDK ST170 – fejhallgató

Amennyiben, ha valaki nem in-ear fülhallgatóra, hanem rendes fejhallgatóra vágyik, akkor ár/érték arányban az ST170-est ajánlom. A prémium megjelenés a szálcsiszolt alumínium borításnak köszönhető, a 40 mm-es membránok pedig kiváló hangot rejtenek. Arról nem beszélve, hogy ez a termék is tartalmaz beépített távirányítót, tehát ahogy a fenti SP60 esetén, úgy ezzel is tudjuk vezérelni az iPhone készüléket és akár telefonálni vele a beépített mikrofonnak köszönhetően.

IMG_1170

Nem véletlen, hogy a Telekom karácsonyi kínálatában többféle TDK Life on Record fejhallgató is megtalálható. Összeségében az ST170-nel sem volt semmilyen problémám, ár/értékben ez tökéletesen hozza a várt minőséget, és ugyancsak akciós 7.990Ft-ért lehet megvásárolni a SzifonStore-ban.

Screen Shot 2014-12-17 at 12.03.44

Apropó, rengeteg TDK termék van még a SzifonStore-ban, így csemegézzetek közülük! Kifejezetten ajánlom még az A34-et, mely a nagyobb márkákkal vetekszik hangzásban és terméktulajdonságokban egyaránt!

soktermektdk

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment