Új iPad Air 2 Apple reklám és weboldal

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mikor az Apple bejelentette ősszel az iPad Air 2-t, nem rajongtunk érte. Azonban mióta a kezünkbe fogtuk, átláttuk, hogy ez egy igencsak jó ráncfelvarrás lett az Apple részéről, és az új készülék teljes mértékben hozza a vártat.

IMG_7471

Az Apple most ismét a bevált recepthez nyúlt, az alábbi reklámban megmutatja az iPad Air 2 sokoldalú használhatóságát, alkalmazásokat, és azt, hogy a világ bármely pontján megállja a helyét. “Change” – Változás: így nevezi a mostani videót és weboldalt az Apple. Nézzétek meg a videót:

“Az iPad Air 2 nem csak a legvékonyabb és legkönnyebb iPad, amit létrehoztunk. Ez a legerőteljesebb is. A stúdiótól az osztályteremig, a természettől a garázsig segít az embereknek az általuk kedvelt dolgok elvégzéséhez újabb és jobb módokat felfedezni. Képzeld csak el, te mennyi mindent tudnál tenni vele.” – Apple.com

A reklámban egyébként több mint 30 alkalmazás szerepel. Természetesen az Apple oldalán megtaláljátok őket felsorolva, rövid leírással is, ehhez kattintsatok ide. Az alatta futó zene pedig a The Orwells-től a “Who Needs You” nevű szám, ami szerintem kifejezetten illik alá, a Spotify linket pedig beraktam nektek:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!