fbpx Skip to content

Igazi hiánypótló widgetre találtam az App Store-ban. Közeleg a Karácsony, ami szerintem mindenki számára egy várva-várt ünnep. Általában két dolog miatt fontos, hogy napra pontosan tudjuk mikor is lesz. Az egyik ok az, hogy annyira szeretjük a hangulatát, a bejgli illatát, hogy alig várjuk, hogy végre eljöjjön. A másik ok pedig az, hogy az ajándékok elkészítése és beszerzése miatt mindegy, hogy még hány nap van hátra (sok esetben én is utolsó napra hagyom). A SNOWidget ezen az igen égető problémán segít.

snowidget_cover

A DataMan fejlesztője előállt nemrég egy életmentő karácsonyi visszaszámláló widgettel. A widget viszonylag elég egyszerű, ugyanis szép hóesés közben kiírja, hogy hány nap van hátra Karácsonyig. Ennyi. A betűk gyönyörűen változhatják a színüket aszerint, hogy milyen színű háttér és ikonok vannak alatta. Igazából, ha már csak ennyit tudna ez a widget én már boldog lennék, viszont személyre szabhatóságot is adott a fejlesztő nekünk. A widget méretét, betűtípusát, és idő egységét változtathatjuk.

snowidget

A widget méretét az egészen kicsitől a teljes képernyő magasságig növelhetjük és ebben az esetben gyönyörűen az egész képernyőn hullani fog a hó. Az időegységnél beállíthatjuk, hogy napban vagy órában mutassa a hátralévő időt. Ami talán még ennél is fontosabb az olyan betűtípus fanatikusoknak, mint amilyenek danikorpai kollégával vagyunk, hogy több mint 70 betűtípus közül választhatunk, így biztosan megtalálhatjuk a számunkra tetszőt.

Ráadásul ingyenes. 😀

[appstore id=”933278113″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Én letöltöttem de semmi változás , nem mutat semmit 🙁

  2. Én is leszedtem űber jó sztem!!:)). (5S)

  3. Robi
    Ertesitesi centerbe beallitottad?

  4. Nekem tetszik jó pofa iphon 6

  5. Nyilván a mai kor emberének borzasztó megterhelő lehet észben tartani az adott napi dátumot és azt a 24-ből kivonni.

  6. Nekem is tetszik ,tud valaki még hasonló mozgó widget-et ?

  7. Nekem nem látszik az ertesítési központban…

  8. @robit: Azért mert nincs hozzá adva a widget!Ott ahol mutassa a naptárat valamint a részvényeket teljesen le kell ”görgetni”és ott mutati fogja a widget applikáció nevét ami mellett megtalálható egy (+) zöld szinnel bekarikázva arra kell csak rámenni és a probléma meg is van oldva!remélem tudtam benne segiteni!:)


Add a Comment