fbpx Skip to content

Idén mintha kicsit korábban jönne az ünnepi hangulat, mindenhol karácsonyi dekoráció, sokan már most kutatják szeretteiknek az általuk áhított ajándéknak valót is.

10486040_779670482086512_4311859424231349629_o

Ez nálunk az üzletben is érződik, emiatt drasztikusan felturbóztuk boltunkat, felkészülve különböző iPhone-okkal, iPadekkel és Mac készülékekkel. Megannyi termék közül választhattok már most magatoknak, illetve karácsonyi ajándéknak egyaránt.

A használt készülékeket minden esetben saját garanciájukkal, vagy ha már nem garanciális, akkor az általunk adott garanciával tudjátok megvásárolni, sőt kijavítjuk eladás előtt az esetleges hibáikat, kicseréljük bennük a meghibásodott alkatrészt, és kitisztítjuk őket. Plusz ha vásárolsz, akár a legapróbb dolgot is, nyerhetsz egy iPod nano 5. generációs, 8GB-os készüléket, melyet december 23-án sorsolunk ki. Ehhez nincs más dolgod, mint nevedet és telefonszámodat vásárláskor a “kalapba” dobni.

Nézz körül nálunk most, illetve karácsonyig többször is, mivel napról napra frissül a készületünk és olykor nagyon jó áron is vásárolhatsz használt készülékeket! Sőt, ha van kedved, akkor ugorj be hozzánk és kérj tanácsot a WestEndben! 🙂 HasznaltSzifon.com csapat!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment