fbpx Skip to content

Ismét az Almalaptól veszünk át nektek cikket ma estére. Itt egy rövid, de érdekes kimutatás arról, hogy mennyit keres egy Apple-alkalmazott Amerikában.

Screen Shot 2014-11-30 at 14.23.35

(Forrás: Almalap)

Glassdoor felmérésének eredményét összegzi a mai grafikonunk. A Glassdoor nagyon hasznos honlap, saját kutatással és anonim adatszolgáltatással hozza létre adatbázisát, innen lehet megtudni, akár városra bontva, hogy melyik cég melyik pozíciójában mennyi a várható átlagkereset. Minket, ki tudja miért, az Apple-ös fizetések érdekeltek.

Valóban az éves szinten 10 millió forint az szép pénz, csak épp nem itthon kell megélni belőle, hanem Seattle-ben vagy az olcsóságáról nem híres New Yorkban. Viszont egy ilyen szájtra szerintem itthon is lenne igény.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Az kemény. A legkisebb ember is kétszer annyit keres, mint én… Pályát kéne váltanom.

  2. Ehhez kellene tudni a poziciod. 🙂 mert ha gyarigazgatokent kapsz evi 5misit akkor tenyleg valts palyat. De ha komuveskent akkor nagyon jo helyed van 🙂

  3. Jövő héten meg kopogtat a NAV!
    Ez itt Magyarország kéremszépen!

  4. @jbalint: Igazad van 🙂

  5. Azért arra is kivancsi lennek ezek utan hogy Tim mennyit kereshet 🙂

  6. Ezek brutto vagy netto fizuk. Amugy az usaban nem annyira kiralysag meg az evi 40e ez csaloka mert budapest belvarosi alberlet 100e es az mar nagyon jo. San francisoban belvarosi lyuk hetente 500 dodo. 🙂 nyugat europaban elek nagyon mas. Persze a tv ugyan anyiba kerul a supermarketben vagy meg olcsobb de 1200 forinte nem is nyir meg a fodrasz 4e alatt meg nem rendelek egy tiszteseges pizzat. Perzse nem azt mondom rossz itt sot jobb mint magyar foldon de probaljuk meg realisan latni ezeket a fizukat.

  7. @Solar Eclipse: Csatlakozom az előttem szólóhoz. Évi bruttó 80-100 körül kezdődik a dolcse vita, mert egyébként drága tud az élet..

  8. látom, jó rég óta éltek külföldön, hogy egy mondatot se tudtok leírni magyarul… :O

  9. Nem rég óta, hanem régóta. Bocsi, de akkor legyünk valóban helyesek. 😉

  10. Voltam cupertinoban tavaly rokonoknál, egy millátol kezdődnek a ház árak, a lakásbérlés az kb 2500-3000 dollar. Rokonaim hegyen laknak villába, apple tol kb 20 percre. Szoval jol hangzik a dolog, de ott megy is a penz. nekik jol megy… 😀


Add a Comment