Piros ikonok az App Store-ban: harc az AIDS ellen

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple is már nagyon régóta támogatja az AIDS elleni küzdelmet. Minden évben december 1-jén, a betegség világnapján különösen felkeltik az emberek figyelmét. Idén ezt nem csak egyedül teszik.

Screen Shot 2014-11-24 at 10.23.18

Most az Apple részéről a Garagebandben érhető el egy speciális tartalom, aminek a teljes bevételét jótékonysági célokra fordítják, mégpedig az AIDS ellen. Mint már írtam, idén nem csak egyedül, hanem több alkalmazás-fejlesztő céggel együtt harcolnak.

Számos alkalmazás frissült, mégpedig nem is akárhogyan. Pirosak lettek az alkalmazások ikonjai és bizonyos esetekben különleges fizetős tartalmakat érhetünk el. Ezen tartalmak vagy alkalmazások megvásárlásával segítjük most az Apple és Bono harcát az AIDS ellen.

Screen Shot 2014-11-24 at 10.23.25

Tehát ne lepődjünk meg, ha sok piros ikonnal találkozunk majd az App Store-ban.

Ti mit gondoltok erről a kezdeményezésről?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nyilván pozitív dolognak tartom, ez nem is kérdés. Azoknak, akiket sokan követnek, kötelességük példát mutatni, vagy ilyen dolgokban felvállalni a segítő szerepet. Bárki legyen is az…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!