Már kapható a 24 karátos, aranyozott iPad Air 2

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Várható volt, hogy a burzsuj rétegnek nem lesz elég a sima iPad Air 2, ami arany színű, nekik 24 karátos, aranyozott változat dukál.

236

Egy vietnami ékszerbolt, pontosabban a Karalux pár napja rukkolt elő a 24 karátos iPad Air 2-vel. Természetesen az árát is megkérik: 674 dollárral többe kerül, mint az Apple-nél az alap model.

Tehát a legolcsóbb változat (16GB) mindössze 1173 dollárt kóstál, forintosítva 300.000Ft, ami így megnézve nem is olyan drága. Nyilván a garanciát nem igazán fogjuk tudni érvényesíteni az Apple-nél ezután, de lesz egy egyedi, valóban aranyozott iPad készülékünk.

59

65

73

Egyébként azért is érdekes ez az arany hátlap, mivel az Apple óráját már magától az Apple-től is aranyozott változatban kérhetjük, tehát úgy látszik, van rá kereslet.

Te vásárolnál valódi arany borítású Apple terméket?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Hát kérdés az az, hogy mivan a kopással… Mert az arany bevonat előbb-utóbb kopni kezd. Na és akkor hogy fog kinézni a "burzsujerkettő"?? ;0)))

  2. nem vagyok ötvös, de úgy tudom,h a 24 karát már nagyon lágy és könnyen kopó réteget képez. Az elektronikában csatlakozókat vonnak be ilyen réteggel,h megakadályozzák az oxidációt, ezeket azonban ritkán húzkodja a felhasználó. Egy iPadnél (tok nélkül….tokkal meg minek aranyozni?!) ez Q hamar kopni fog…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!