Új Apple ajándékkártyák

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közeledik a fekete péntek, ezért a legtöbb bevásárlóközpont, webáruház már készül az akciókra. Többek között az Apple is.

kartyak

Már eddig is vásárolhattunk ajándékkártyákat az Apple-től, azonban mostantól új dizájnban találhatjuk meg ezeket, fekete, fehér és arany színben. Ahogy fent látjátok, az új design hasonlít a jelenlegi termékpalettára, főként a színében.

Külföldön már elérhetőek az új kártyák, de hazánkban nem valószínű, hogy lesznek ilyenek, ameddig nincs hivatalos Apple Store-unk. Ettől függetlenül nekünk is lehetőségünk van meglepni szeretteinket, például egy online kártyával:

Screen Shot 2014-11-18 at 14.06.54

Most már ilyen cuki kártyákat online is küldhetünk ismerőseinknek, szeretteinknek, csupán itt kell kitölteni néhány dolgot. Ez a kártya kizárólag az Apple Online Store-ban használható fel, tehát Apple Premium Resellerben nem lehet. Ezen túl az iTunes vagy App Store-ban sem lehet tartalmakat vásárolni vele, azonban rengeteg kiegészítő érhető el a hivatalos magyar Online Store-ban.

Ti vásároltatok már Apple ajándékkártyát?

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!