fbpx Skip to content

Majdnem napra pontosan 10 éve jelent meg PlayStationre a nagy sikerű Grand Theft Auto sorozat egyik legjobb része, a San Andreas. Ez volt számomra az utolsó GTA ami még elfutott a számítógépemen még a Windows-os időkben és egyszerűen imádtam, egyike volt azon kevés játékoknak, amit cheat nélkül játszottam végig. 🙂

gtasanandreas

A 10. évforduló apropóján a Rockstar akciós áron kínálja az App Store-ban a GTA III, GTA Vice City és a GTA San Andreas játékokat, egészen november 9-ig.

A GTA III volt az első újkori GTA játék, viszont az sajnos kimaradt számomra, mert én a GTA 2 után már csak a Vice City-vel játszottam és attól azért kicsit visszalépés lett volna a III-mal játszani.

A Vice City nagyon a szívemhez nőtt, és ráadásul volt szerencsém Miamiban több napot is eltölteni, és látni, hogy sok Vice City-s helyszín szinte egy az egyben ugyanolyan a valóságban is.

A San Andreas volt viszont az a GTA játék, amivel a legtöbb időt eltöltöttem, ráadásul mikor megjelent iOS-re, egyből volt benne MFi kontroller támogatás, amivel iPhone-on is elég élvezetessé tudták tenni a fejlesztők ezt a remek játékot.

[appstore id=”479662730″]

[appstore id=”578448682″]

[appstore id=”763692274″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Apropó mfi kontroller , 6–hoz tudni ajanlani valaki egyet ? Köszi ( esetleg lehetne egy ilyen teszt ) köszi

  2. Még egyikkel sem játszottam, kimaradt az életemből eddig, de annyit hallottam róla, hogy gondolkodom, hogy kipróbálom. Lehet kezdeni a San Andreas-szal vagy inkább előlről?

  3. Annyira vicces, amikor miamiban jartam enis ugyanezt allapitottam meg, h tiszta vice city feelingem van:D orulok h nem csak en latom igy:)

  4. @hohand
    Nem fuggenek ossze a reszek tortenetei, igy mindegy melyikkel kezded.

  5. Ez az akció a Mac app storera is vonatkozik?

  6. @tribi: Ok, köszi a választ!

  7. Igen amikor miamiban voltam en us pont igy lattam


Add a Comment