fbpx Skip to content

Tegnap elkezdődtek a pletykák. (Sóhaj…) Mint már tudjuk, október 16-án kerül megrendezésre az Apple újabb eseménye, ahol szinte biztos, hogy új iPad termékeket fognak bemutatni.

iPad-Air-2-tinhte.vn-007

Tinhte.vn rögtön lehozott pár új fotót a leendő iPad Air 2-ről. Azt, hogy ezek a képek egy dummy készüléket, vagy eredeti Apple alkatrészeket mutatnak, nem tudni, de mindenesetre biztos, hogy az új készülék még vékonyabb lesz az elődjénél.

Az iPad Air az új A8-as processzorral fog érkezni és több mint valószínű, hogy Touch ID-t is megkapja már, és 2GB RAM is várható. Itt is elképzelhető, hogy megszűnik a 32GB-os változat és helyette ugyanabban az árban kapjuk majd a 64-est.

iPad-Air-2-tinhte.vn-003

iPad-Air-2-tinhte.vn-006

iPad-Air-2-tinhte.vn-002

iPad-Air-2-tinhte.vn-001

iPad-Air-2-tinhte.vn-004

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. iPadnél, legalábbis az Airnél, inkább kéne a 32-64-128 GB… Sőt, akár még egy szintet nyugodtan tolhatnának rajta. Illetve a RAM, mert munkára az 1GB sajnos kevés.
    Magam részéről szoftveresen is várok némi eddig be nem jelentett javulást. Appek közti drag-n-drop például, illetve egyéb olyan dolgok, amik az iPades iOS-t távolabb viszik az iPhoneostól és közelebb az OSX-hez.

  2. Még vékonyabb?? Nekem is van air-em! Javaslom, senki ne üljön rá véletlenül, mert hajlik mint a papír! ;0))))

  3. Ugye ezt nem mondod komolyan? Kipróbáltad, ráültél és elhajlott?

  4. Témához visszatérve! Nem lesz több egy ipad hogy vékonyabb, az Air és a Mini is már elég vékony, egy tokkal meg úgy is vaskosabb lesz ami úgy is takarja a karcsúságát.
    Viszont kíváncsi vagyok más véleményére.
    Adott a 2db hangszóró ami ugye az Ipad aljára került. na de kinek mi az alja? Én csak akkor használom állítva a ebook-ot olvasok, vagy leveleket stb.. Videóknál értelemszerűen fektetve, néha zenéknél fektetve mivel a tokok 95%-a fektetett. Miért nem tudtak egy hangszórót a tetejére rakni, pl. ha elforgatnánk az ipad-et, átváltana arra a hangszóróra. Mivel nekem kifejezetten tetszik méretéhez képest a hangja, én sűrűn használom így fülhallgató nélkül, viszont a stereo hatás így semmit nem ér

  5. Nekem naponta befeszul a laptop melle a tatyoba es nem igazan hajlott meg:) nem tudom mekkora hatso kell, hogy gorbuljon, de az sem 100-as aki raul 😀

  6. iPhone miért nem kapott 2GB RAM es ez kap???

  7. Egy szorosabb tokból történő kivétellel is vigyázni kell, nemhogy a ráüléssel.. Fogj meg egy ipad3-ast abban van anyag..jó hogy nehezebb is, de olyan érzés mint amikor egy iphone 4 kerül a kezedbe…

  8. Nekem ipad minim van. Ez stabil, de nagyon a vastagság hoz képest. Sikerült mar párszor ráülni. Semmi baja

  9. Nagyon régóta várok egy táblára eddig bírtam,mióta iPhone-t használok azóta tudom hogy iPad kell(Sony volt a másik ),az airt majdnem megvettem de 1-2 dolog hiányzott és csak 3 hónapot kellett várnom az ujra.Ha valóban igy néz majd ki,touch id,2 gb ram, ugyanabban az árban adjak majd a 32gb-ot mint a 16-ot akkor az elsők között leszek aki megveszi a 64gb-os asztroszurket.

  10. @Fárr Vince: mert ez a méretéből adódóan használható is valamire, míg az iPhone csak körülményesen.

  11. Jajj istenem, hagyjatok mar abba ezt a raulok hulyeseget…. eddig is volt aki balfasz volt es rault, csak most ez fel lett kapva. Kepzeljetek el, ne menjetek 40-el kocsival a falba mert ossze fog torni a kocsi 🙂 Sot egy iPhonet ne adjatok oda egy kutyanak mert ha megragja lehet hogy le fog jonni a festek…


Add a Comment