fbpx Skip to content

Lassan, de biztosan érkeznek a kiegészítők és fóliák az iPhone 6-hoz és iPhone 6 Plus-hoz. A ZAGG márkát már biztosan mindenki ismeri, főleg, ha azt mondom, invisibleSHIELD. Mostantól pedig már hazánkban is kapható a méltán híres üvegfóliájuk.

hero-iphone6-lg

Sajnos nem könnyű az új iPhone-okra fóliát gyártani, mivel az üvegük széle már lekerekített, azonban a fólia erre még nem képes technikailag. Idővel biztosan gyártanak majd ilyen fóliát is, vagy esetleg hajlítottat, de egyelőre csak olyannal találkoztunk, ami csak a lekerekítés kezdetéig ér.

Tehát valójában a fólia picit kisebb, mint az egész üvegfelület, így ez bizonyos esetekben zavaró lehet. Azonban ha valaki tokban hordja, vagy netalántán fehér készüléket vásárolt, mindenképp előnyére válhat, mert kevésbé látszik a fólia. Az üveg minőségi invisibleSHIELD, mindenképp egy picit vastagabb a sima fóliánál, de emiatt sokkal jobban is védi a készüléket, plusz megtartja azt az érzetet, hogy tényleg egy üveget tapogatunk.

IMG_8255

Jól látszik, hogy ennél a fóliánál elég helyet kapunk a Touch ID, vagyis a home gomb körül, így nem zavar bele, mikor az ujjlenyomatunkkal próbáljuk kinyitni az iPhone-t. Felhelyezése egyébként rendkívül egyszerű, a csomaghoz kapunk mindenféle segédanyagot is, de a kollégák az üzletben is segítenek felrakni. Fontos még megjegyezni, hogy a prémium minőséget annyira komolyan gondolja a cég, hogy élettartam-garanciát is vállal ezekre a fóliákra.

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. Én most rendeltem a “SzifonStore”-ból egy Melkco fóliát a 6-osomra. Hát ez nagyon gyenge cucc. Még csak a kijelzőt sem fedi le teljesen. Nincs kivágva az első kamera helye és az érzékelő sem. Egyetlen előnye, hogy a home gomb és a hangszóró ki van vágva (ez szarkazmus volt). Valamint ezekhez a fóliákhoz már alap a törlőkendő. Itt az sem volt a csomagban.
    Mindezt csak azért írtam le, hogy aki ilyenen töri a fejét az tudja hogy nagyon ergyán néz ki felrakva.

  2. A Zagg is ilyen lehet rajta?!

  3. Én is tettem fóliát az i6-ra nem ilyet ,de mivel lekerekítették az üveged megy be a fólia alá a sok kis szösz meg kosz. Nem örülök a dolognak.

  4. És akkor mi a megoldás erre?

  5. aaaaaah gyerekek 🙂
    auto ipar mar regen tudja a megoldast az ilyen feluletekre! 🙂
    elmentek egy auto foliashoz es 2000-3000 ft-bol megoldja illeszkedni fog mindenhol me a sarkokon is!

  6. Az, hogy nem kell rá fólia…

  7. Vagy vákumfóliázóval megoldod, mint a fagyasztani való csirkemellet! ;0))))

  8. @Bughi: Nagyon jó! 😀 És az üvegfóliát az autóra hány fokon fújják rá, hogy jó odaragadjon? Lehet, hogy utána annyi is lenne az új telefonnak. 😀

  9. ez elől-hátul fólia vagy csak elől?

  10. @makimano:
    nem uveg folia,auto folia!
    raadasul elo folia,tehat ha megkarcolodik kis ho hatasara ongyogyito,tehat eltunnek a karcok…es 60c-on lehet aplikalni…….a 4s-em ha jatszok siman van ennyi!

  11. @Bughi: Hogy mik vannak!?

  12. Ez a fólia amit árultok “Zagg iphone 6-on” belül az original vagy hdx vagy glass?

  13. @ezolika: a cikk címe a kulcs: “ZAGG üvegfólia…”

  14. @Jadeye: Látom a címet és mind üveg az original is hdx is meg a glass is original 15 euro, 25a hdx, glass meg 35..

  15. Igen, ez engem is érdekelne, ez pontosan melyik típus?! Az a baj, h így akkor a a szélén az a 2-3 millis rész karcolódhat :S

  16. a karcoktol mar nem kell felteni ay i6ost! csak torik mint a picsa! a heten mar 2x ejtem le es mind a 2x betort a kijelzo 🙁 meg 1x vissza viszem de nem hiszem hogy gariban megoldjak…

  17. Hát ekkora kijelzőnél, ilyen vékonyságnál ez várható 🙂

  18. pontosan melyik üzletről van szó, ahol fel tudjátok ezt rakni? hogy szoktak általában sikerülni? nálam itthon szinte lehetetlen pormentes állapotot kialakítani, szóval még vidékről is felmennék, ha az üzletben nagy százalékban sikerül pormentesen, buborékmentesen felrakni 🙂

  19. @Szabolcs Illés: Amennyiben megrendeled személyes átvétellel a fóliát a kollégák segítenek felrakni az üzletben.

  20. @admin: köszi, ez lejött a cikkből is


Add a Comment