fbpx Skip to content

Ahogyan az a live oldalunkon már tegnap reggel óta követhető, idén is kimentünk külföldre, hogy az első körös országok közül több helyszínről is tudósíthassunk, és elsőként vehessük kezünkbe, és tesztelhessük az Apple új iPhone készülékeit. Az új készülékek értékesítésének kezdetét mindenütt óriási érdeklődés övezte, így az összes helyszínen hosszú sorok kígyóztak, volt, ahol már szerda este óta, így aki most akart készülékhez jutni, annak az eddigiekhez képest még korábban kellett beállnia az adott bolt elé.

iPhone6Plus

A szervezettség városról városra különbözött, Augsburgban például már tegnap este kiosztották az akkor sorban állóknak a sorszámot, így ma reggelre már mindenkinek biztosított volt ott a helye – az azonban nem feltétlenül volt biztos, hogy készüléket is fog majd kapni. Az iPhone 6 Plus típusokból lényegesen kevesebb érkezett a boltokba, mint a kisebb társából, a sima iPhone 6-ból, de szerencsére sikerült beszereznünk azokat, amiket szerettünk volna. Ezek kicsomagolásáról és összehasonlításáról készítettünk pár rövid videót, amiket most alább már HD felbontásban is meg lehet nézni – a korábbi, facebookos feltöltésnél ugyanis a facebook rontott a videó minőségén.

Részletesebb teszttel később jelentkezünk.

További képek és információk folyamatosan a live oldalunkon: live.szifon.com!

Olvasd el a hozzászólásokat is

46 Comments

  1. Uramisten! Ez borzasztó tepsi! Na ilyenem biztos nem lesz…

  2. Na végre valami igényesebb forma nő mutatja be az igényesen elkészített eszközt és nem valami szőrőskezű majom…

    Amúgy kis tepsi és nagy tepsi..

    Nem lennék meglepve a Tim és csapata gyártatott volna magának 3,5′-os változatot…

  3. Ezt a szériát kihagyom 🙁

  4. Melyik zsebedben fog elférni az új iPhone 6 és 6 Plus készüléked?
    Ez volt a kerdes a minap! Valasz a videon azoknak akik valtig allitottak , hogy elfer a zsebben es , hogy az nem elsodleges kerdes !

  5. Az elso tesztet Mogyorosi Csaba mar megcsinalta. Bocs sracok,errol lecsusztattok.

  6. @sifonos: és most ide jöttél kárörvendeni?

  7. Mekkora gagyi ronda nagy tepsik ezek, atyaúristen!? Az 5S még feljebb értékelődött nálam…

  8. @hunwolf: Usd be az apple blog .hu -t es az appl eblog. blog. hu-t es rajossz,hogy igen idejovok karorvendeni,amig ilyen kis csicska megoldasokat csinalnak.

  9. @sifonos:
    Köszönjük szépen hogy szóltál. Bár mi itt inkább a szifont olvassuk mint a blog.hu.blog.apple.blog.blog.blog.hu-t. Valahogy Ők a legjobbak. De azért köszi az erőlködésed.

  10. Sifonos ! Csak magadat minosited ! Tovabbi jo szorakozast ! Kerdes ki a csicska ! Xd

  11. @sifonos: Te is nezz vissza arra az oldalra es nezzd majd meg hogy a tesztet nem Mogyorosi Csaba csinalta meg. Sokkal inkabb Magyarósi Csaba. Ha mar ennyire Istenited legalabb a nevet tanuld meg

  12. @skrihy80: Az automata bill igy javitotta ki iphone-on,aztan mivel itt nincs lehetoseg modositasra igymaradt,mert 2014-ben egy kommentet ne lehessen mar modositani. 🙂

  13. skrihy80: senki nem isteniti,de akkor szted ez korrekt dolog a szifontol? Hallgatom bolcs szavaid.

  14. @sifonos: Ok bocsi az lehet. De a kerdesem az hogy ha o csinalta meg az elso tesztet ma 13:05-kor akkor az hogy lehet hogy a szifon-on meg mar 17 percel korabban megjelent vagyis 12:48-kor?

  15. @skrihy80: Hogy kiveszik a dobozbol az mar teszt?
    Ez nalam nem teszt,hanem unboxing video max. A masik oldalon mar van slo motion video,osszehasonlitva masik modellel, optikai stabilizator teszt, valamint elmondja a tapasztalatait kezben fogni milyen,billeges mutatasa.

    Melyik is tekintheto tesztnek,gonolkozzunk csak el….hmmmm….hmmm…..

  16. @sifonos: Rendben akkor en ertettelek felre. Elnezesedet kerem.

  17. @sifonos: “Az elso tesztet Mogyorosi Csaba mar megcsinalta. Bocs sracok,errol lecsusztattok.”
    szeretném figyelmedbe ajánlani a live felületünkre kitett posztok időpontjait. ha a 8:33-as kézbevétel, majd a 10:07-kor a kibontós videók mellé odateszel egy olyat, amiben valaki felsorolja azokat a tényeket, amik le vannak írva az Apple oldalán, és az szerinted teszt, akkor tudod mit, azt mondom, te nyertél.

    “errol lecsusztattok”
    mi nem csúsztatunk le téged semmiről, vagy ezt nem értem.

    “mert 2014-ben egy kommentet ne lehessen mar modositani”
    mégis miért lehessen módosítani egy kommentet? írsz egy új hozzászólást, nem tragédia. mások is megteszik, senki nem akad fenn ezen.

    “igen idejovok karorvendeni,amig ilyen kis csicska megoldasokat csinalnak.”
    már bocs, de ha valaki nem tudja beírni a kedvenc oldala webcímét, akkor miért a szifon a hibás, csak mert épp rá irányít át egy másik oldal? ezt magyarázd el kérlek. persze ha mondjuk a kispitikehusnelkulihentesuzlete.web címre irányítana át, akkor nem lehetne miért ekézni.

    “Hogy kiveszik a dobozbol az mar teszt?”
    mégis hol írtuk azt, hogy teszt lenne? sehol nem írtunk olyat, mert nem az.

  18. @Jadeye: Akkor pusztan csak a veletlen muve,hogy az a cim pont a ti oldalatokra iranyitja azokat olvasokat? Ez azert erezhetned,hogy sok sebbol verzik. Ha a szifon.hu mondjuk az enyem lenne es aritanyitanam a ti olvasotokat az en oldalamra az tok korrekt megoldas akkor szerinted. A tesztes reszt az elottem hozzaszolonak irtam,hogy ez meg csak unboxing video,ahogy azt a komment elejen lathato nevbol is sejteni lehet vagy csak en gondolom igy? 🙂

    Ne lehessen modositani hozzaszolast igazad van,akkor maradjanak a helyesirasi hibak,azok a kommentek amelyeken meg modositanek es irok minden egyes magvas gondolatnal egy ujabbat. Tok logikus 2014-ben….vagy varjunk csak nem is az. Lecsusztattok…bar tudtam volna modositani,hogy helyesirasi hiba mentes legyen….ja nem lehet…huuuupsz.

    Ott a video felvetel a kepstabilizatoros kisvideo es slo-motion amit hetkoznapi hasznalatkor mutatt be vagy ezek is fentvannak az apple.com-on? Na ezt nem tudtam,szentul megvoltam gyozodve,hogy azok kicsit kicsinositott tesztvideok es kepek. Varjunk csak,hisz azok! 😀

  19. @sifonos: és miért tehet a szifon arról, hogy ez az adott oldal épp erre van átirányítva? talán te pontosan látod, hogy milyen szálak futnak össze a háttérben? vagy pedig csak egy videóban elhangzott információ alapján ítélsz, azt azonnal tényként elfogadva, közben egyébként mit sem tudva a dolog hátteréről?

  20. Ezek után már csak egy kérdésem van miért ez a neved sifonos? Xd

  21. @Jadeye: Hallgatom a verziodat. Itt egy forum,batran leirhatod. Legalabb eltudja minden olvaso donteni,hogy miert is tortent ez. Etikus-e a viselkedesetek,vagy valojaban ti vagytok az aldozat.

  22. @sifonos: ez nem egy fórum. ez egy blog, ahol hozzá lehet szólni. és még mindig nem válaszoltál a kérdésre. nem érzem, hogy nekem meg bármiért is mentegetőznöm vagy magyarázkodnom kellene. nincs miért. ismét megkérdezem tehát: miért tehet a szifon arról, hogy ez az adott oldal épp erre van átirányítva? talán te pontosan látod, hogy milyen szálak futnak össze a háttérben? vagy pedig csak egy videóban elhangzott információ alapján ítélsz, azt azonnal tényként elfogadva, közben egyébként mit sem tudva a dolog hátteréről?

  23. Nem teljesen mindegy melyik ingyenélő, dologtalan brancs csinálja az első videót? Csak a kattintásra mennek, hogy legyen miből fedezni az útjukat. 🙂

  24. @Jadeye: Miutan megvalaszoltad az en eloszor feltett kerdesem valaszolok. Akkor pusztan csak a veletlen muve,hogy az a cim pont a ti oldalatokra iranyitja azokat olvasokat? Kerdesre kerdesre csak azon emberek valaszolnak akik nem akarjak megvalaszolni azt.

  25. Sifonos! Ezek olyan gyerekes viták! Akit nem érdekel vagy zavarja amit lát az ne olvassa a szifont… ennyi. Vagy hajrá, vegye a nem kevés fáradságot és csináljon jobbat! Akinek van fogalma arról, hogy mennyi idő és energia ez, az nem kritizál és fanyalog állandóan. Max ír esetleg egy építő jellegű kritikát vagy észrevételt. Ha megfelelő intelligenciájú akkor ezt is inkább privátban és nem nyilvánosan teszi. És lehet ide ülni válaszolgatni ezer kommentre, felhajtani megoldásokat, új híreket infókat, és az egyéb napi ezer teendő mellet naprakésznek maradni…stb. stb. Peace!

  26. Ja…és semmi közöm a szifonhoz, csak egy olvasó vagyok…mielőtt ezt hinnéd..

  27. Ezek a készülékek katasztrofálisak,legalább is kinézetre!Csúnyák,ormótlanok,és semmiképp nem a telefon kategóriába tartoznak szerintem.Ötletet vehettek volna 1-2 koncepcióról amik a neten keringenek.
    Más gyártók 5″-os készülékei sokkal dizájnosabbak,szebbek.Bár nekem ekkora telefon soha nem kellene!
    Tényleg felértékelődik az 5 és 5s az biztos,legalább is annak aki mobiltelefont szeretne,nem egy szívlapátot.

  28. vajon mikor lesz itthon t-nel…?!

  29. Látva valós képeket is egyre jobban tetszik a dizájn. Szerintem szépen összerakták. Igaz a vonalak kicsit gázak, de cserébe az élei nem vágják a kezemet. Inkább utóbbira voksolok. 🙂 Kár, hogy semmi szükségem 4,7″-re sem.

  30. A tnel en is kivancsi leszek mikortol lesz elerheto…

  31. Rakás foss !!!!na ilyenem se lesz soha Hát e i

  32. Batár!

  33. Végre egy nagyképernyőjű iPhone,mindig erre vágytam! Szerintem mindenki erre a nagyképernyőjű
    mobilra vágyik, még azok is,akik látszólag nem akarnak! Minél nagyob annál jobb!

  34. Basszus, olyan mint az oviban: “Az enyém volt előbb, nem az enyém” 🙂 🙂

  35. Sokáig volt nagyképernyős mobilom. Nem is a gagyibb fajtából és sokáig azt gondoltam, hogy jó irány az egyre nagyobb képernyő. Kellemes volt webböngészésre, navigációra. Egyre nagyobbak lettek a készülékek, én meg majdnem hogy lesajnáltam az iPhone-t, hogy ilyen kis nyüzüge. Aztán egyre kellemetlenebb lett, hogy már nem érem át egy kézzel a mobilt és állandóan egyensúlyoznom kell, ha valamit meg akarok oldani. Vagy pedig két kézzel kell dolgozni vele. Végül eljött a nap, mikor kutyasétáltatás közben egy erősebb rántásra a drága telefon repült egy 10 pontos előre szaltót és megállapodott arccal a járdán. Gyönyörű pókhálós dizájnt kaptam. Akkor döntöttem el, hogy többet nem kell tepsi, még akkor sem, ha egyébként van annak is létjogosultsága. Csak remélem, hogy marad az Apple kínálatában 5s méretű telefon, mert nekem nem kell ennél nagyobb.

    Ez is EGY vélemény.

  36. @sirelancelot: Nagyon egyetértek. Az 5S még lesz majd 4 évig, ahogy a 4S is 4 éve van a porondon, de a vasak fejlődnek és a iOS azok után megy. Ki fog öregedni. Nagyon kíváncsi leszek, hogy akkor mit lép az Apple. Persze ne legyünk naivak, ha a iP6 és 6Plusz fogy mint a fene nem nagyon fogja őket érdekelni, hogy lenne kereslet a 4″-osra is.

  37. Én masszőr vagyok,sok Nőt masszírozok és sokat utazok,ezért IGEN FONTOS SZÁMOMRA A MOBIL INTERNET! A fotókat videókat,de bármit,ha nézünk az interneten azt szeretjük úgy nézni,hogy JÓL LÁTHATÓ ÉLES KÉP LEGYEN,EZÉRT FONTOS A NAGYMÉRET! TAPASZTALATOM, HOGY MINDENKI EZT SZERETI,SZERINTEM TE IS.EZT NEM LEHET MEGKÉRDŐJELEZNI! MINÉL NAGYOBB ANNÁL JOBB,DE EMELLETT LEGYEN HORDOZHATÓ IS!
    Minden Barátnőm,de mindenki,kizárólag a JÓL LÁTHATÓ INFORMÁCIÓKAT SZERETI!!!!
    Hogy nem fér a zsebedbe? LEGYÉL KREATÍV!
    Találd meg a biztonságos helyet a mobilodnak!
    Nem éri át a kezed? NE FÉLJ,A KEZED HOZZÁ ÜGYESEDIK! Sokan a kis mobilokat is két kézzel kezelik! Nekem iPhone 5S mobilom van,amit NAGYON SZERETEK,DE MEGVESZEM MAJD AZ IPHONE 6 PLUS-T!

  38. Hogy lehet ezzel vízszintet mérni? Se a hátuljára, sem pedig az oldalával nem lehet :(. Viszont jó lesz kőműves kanálnak a méretének köszönhetően, vagy simítónak! Bármikor beállhatsz egy ping-pong mecsbe, nem kell az ütőt sem magadnálhordani! De miért nem lett vízálló???

  39. Maradok az 5s-nel.. Ugy dontottem :DD

  40. Ha a méret a lényeg akkor a multimédiára ott az ipad.
    Nekem 5s van, ennél nagyobb telefonra nincs szükségem. Nálam ez a 6-os széria kimarad.

  41. @medicalmasseur: Te beteg vagy ember… 😀

    “Nem éri át a kezed? NE FÉLJ,A KEZED HOZZÁ ÜGYESEDIK!” Az biztos, jól megnyúlik ugye?? LOL

  42. @sifonos: Azért akad itt buktató.
    Ha kellően figyelmes a másik oldal üzemeltetője, akkor még 3,5 évvel ezelőtt (2011.01.26 előtt) ő saját maga regisztrálja be az érintett címet. De nem voltak elég figyelmesek, így 3 évvel az első postjuk (mondhatni indulásuk?) után valaki más beregisztrálta azt a címet. Megjegyzem, ez a valaki lehetsz te is, én is, meg még pár 10-/100 ezer ember, aki ismeri a domain-regisztráció folyamatát hazánkban.
    Aki ezt megtette, egyáltalán nem biztos, hogy bármi köze van a szifon-os csapathoz, esetleg nem kedveli a másik oldalt és arra épít, hogy a kevésbé figyelmes emberek vagy akiknek nem logikus, hogy 2x egymás után beírja a blog szót a címbe, azt szépen megtréfálja és átirányítja ide. Ez nyilván spekuláció, de nem zárható ki.

    Egy egész jó látogatottsággal rendelkező oldalnak illene, hogy legyen saját domainje, és ne a blog.hu szolgáltatását vegye igénybe. Hogy miért? Mert sokkal elegánsabb! Ők ezzel nem foglalkoztak, így jártak. Ha nagyon zavarja őket ez az átirányítós dolog, akkor fel tudják venni a kapcsolatot a domain tulajdonosával és megvehetik. Biztos vagyok benne, hogy ennek itthon is megvan a maga procedúrája.

  43. Valamint ha a szifon.hu a tiéd, akkor ONNAN tudsz átirányítani, nem ODA. A mai webes világban pedig tényleg vicces “komolynak” tartani magad egy blog.hu oldallal. Saját domain dukál egy szint felett, saját mail-lel, regisztrációval, stb. Ja és csodálkozunk, hogy az Apple is kötelszik, mikor a főszponzor egy tipikus szürkeimportos árakkal dolgozó webshop. Van még kérdés? 🙂

  44. Ja és még egy off: Kifolyik a szemem, ha telefonról nyitom meg a blog.hu oldalukat. 2014-ben egy Apple cuccokkal foglalkozó oldalnál elvárható lenne egy responsive layout iPhone és iPad méretekkel.

    On: Nekem napi használatra több hátrányt jelentene a 6+, mint előnyt. 4,7-es Huawei volt már a kezemben, simán használható méret, így 4-ről 6-ra váltok. Igaz, elég nagy kezem van, a kosárlabdát meg tudom tartani egy kézzel, de inkább a zsebben tartás és leülés lenne probléma, emiatt pedig nem akarok a normál szabású farmerről az óriási zsebű cargo pants (van rá magyar kifejezés?) fazonra váltani. Csak lehessen már előrendelni a Telekomnál.

  45. Ennyi vitatkozó embert :/ komolyan ezt kell olvasni itt?? Egymást hordjátok csak le
    Tiszta szánalom az egész


Add a Comment