Háttérképek és Passbook kártya a mai keynote-hoz

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy azt már megszokhattátok és a facebookon is láthattátok már, minden Apple keynote meghívóját “szifonosítjuk” és ezt a grafikát használjuk fel az élő közvetítésünk népszerűsítéséhez. Jó pár keynote óta nemcsak bannerek készülnek ezekkel a “szifonosított” grafikákkal, hanem háttérképek és Passbook kártyák is. Ez idén sincs másképp.

hatter_promo

Az idei évi meghívón az Apple logó csak részben látható, így a bannereken a Szifon logó is ezt a mintát követi, viszont a háttérképnél úgy éreztem, jobb lesz, ha teljes egészben látszódik a logó. A háttér iPhone 4/4s-hez, iPhone 5/5s/5c-hez, iPod touch 5G-hez és iPadekhez is elkészült, mindenki töltse le a magának megfelelőt. A Szifon.com alkalmazásból ezeket technikai okokból nem fogjátok tudni menteni, nyissátok meg a cikket Safariban.


iphon6_szifon_wallpaper_promotee

Passbook kártya

Passbook kártyát is szokásunk készíteni és ezt idén is megtettük, ami azon kívül, hogy jól néz ki, ráadásul még szólni is fog időben, hogy ne maradj le az élő közvetítésről, illetve a fontos információk is megtalálhatóak a hátulján. Töltsétek le bátran! (Technikai okokból a pass sem tölthető le a Szifon.com appból.)

passbook_promo

Élő közvetítés

Csatlakozzatok a facebook-eseményünkhöz is, hogy ne maradjatok le semmiről! Amennyiben más Apple-rajongókkal együtt szeretnétek nézni a keynote-ot, akkor a one more cafe eseményét tudjuk ajánlani.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!