fbpx Skip to content

Most érkezett a hír, hogy az Apple élő videóközvetítést fog adni a szeptember 9-i eseményről, így akik az élő blogok helyett inkább szeretnék élőben követni az eseményt, azoknak csak ki kell várni a hátralévő időt, és az apple.com/live oldalon leírtaknak megfelelő eszközre lesz szükségük, hogy azt nézhessék.

szeptember_9_visszaszamlalo

Az eseményt az oldalon lévő linkre kattintva a naptárunkhoz is egyszerűen hozzáadhatjuk. Természetesen ettől függetlenül itt a Szifonon is lesz live felület, ahol a közvetítés során elhangzottakat fordítjuk élőben magyarra azok számára, akik esetleg hadilábon állnak az angollal, vagy csak kényelmesebb nekik magyarul olvasni a híreket.

Csatlakozzatok a facebook-eseményünkhöz is, hogy ne maradjatok le semmiről!

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Jobban várom már mint az első randimat

  2. Passbook-os kártya nincs?

  3. Milyen eszközökre gondoltok?

  4. Takinnyo WIN!!!!!!!

  5. @csatadani: Live streaming video requires Safari 5.1.10 or later on OS X v10.6.8 or later; Safari on iOS 6.0 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.

  6. Köszi

  7. Videos kozvetitesetek lesz?

  8. @pete66: nem nekünk, hanem az Apple-nek. a keynote-okról nekünk sosem volt videós közvetítésünk.

  9. Háttérképek az eseményhez lesznek?

  10. Biztos 😉

  11. Jadeye: tudom hogy nektek sose volt ,de egyszer mindent el kell kezdeni:) azert magyar konmentarral csak jobb lenne,de akkor majd mas megoldast valasztok

  12. @pete66: a kommentár és az élő, folyamatos fordítás üti egymást. a kommentár ugyanakkor nem fordítja le magyarra az aktuálisan elhangzó információkat, csak hozzáfűz saját véleményt, így az angollal hadilábon állók számára kevesebb információt nyújt, mint az élő fordítás, így mi ez utóbbit preferáljuk.

  13. Amúgy mióta nincs windowsra safari? Gondoltam leszedem, hogy tudjam nézni a keynote-ot, de nincs fönn az apple.com-on.
    Akkor majd iPhone-ról.
    Viszont ehhez nem tud valaki valami ingyenes és jó progit win7-re, amivel airplay mirroringgal vagy akárhogy ki lehetne rakni a szifonról a közvetítést gépre hanggal, mindennel együtt? Kicsit jobb lenne 22″-on nézni.

    Vagy megoldható esetleg valami user agent fakerrel?

  14. Nem tudja valaki hogy Apple Tv-n hogy lehet nézni?
    Megjelenik magától valami új ikon?


Add a Comment