fbpx Skip to content

Sokan közületek talán emlékeznek, hogy első ízben közel 2 éve, 2012. novemberében már kínáltunk egy kedvezményre jogosító kupon letöltési lehetőséget az iOS rendszer Passbook alkalmazásán keresztül egy hajdúszoboszlói wellness szálloda jóvoltából. Aki akkor lemaradt róla, netán újra szeretne kedvezményesen wellnessezni, itt az újabb lehetőség!

apollo-1500x500

A kupon letöltése egyszerű és gyors, akár már szeptemberben is élesben felhasználhatsz és ezzel jelentős kedvezményben részesülsz! A hajdúszoboszlói négycsillagos Apollo Thermalhotel ismét egy kedvezményes wellnesshétvégét ajánl az alábbi Kupon/Pass letöltésével.

Ez a kupon most is többet ad, mint sok, más közösségi vásárlói oldalon elérhető társa. Digitális formája miatt nagyobb felhasználói élményt jelent, személyre szóló és nem kell előre kifizetned! Csupán töltsd le, rakd el, ez a tied. 🙂

apollo_hotel1

A kuponnal olyan mértékű kedvezményt kapsz, ami már önmagában is elég vonzó. Hétköznapi felhasználással 8888 Ft/fő/éj áron, így 2 fő 3 napra, vagyis 2 éjszakára 35.552 Ft-ért pihenhet a 4 csillagos szállodában. Emellett a hétvégi felár is rendkívül mérsékelt 8448 Ft/csomag áron érhető el, így a wellness hétvégéért 44.000 Ft-ot kell fizetned. Ráadásul félpanziós ellátást kapsz a szálláshoz, ami bőséges büféreggelit és vacsorát foglal magában, és használhatod a fürdő- és wellness részleget!

És ha ez még mindig nem volna elég, akkor napi 2500 Ft/fő áron (3.500 Ft/fő/nap helyett) akár egész nap sörözgethetsz, mert az all inclusive italfogyasztás is rád vár 11 órától este 20.00-ig.

Medence kp

Ha most nem tudnátok felhasználni, akkor se dobjátok ki a kupont, mert 2014.november 1. után egészen december 20-ig 20% kedvezményt kaptok az aktuális csomag ajánlatokból! Szóval mindenképpen érdemes letölteni!

Miért ismét a Passbook?

apollo

Megkérdeztük a szálloda marketingeseitől, hogy miért esett ismét a Passbook rendszerre a választás:

A 2012-es kampányunk a Szifon olvasói körében nagyon sikeres volt, nagyon sokan töltötték le a Pass-t/kupont. Sokan látták benne az egyediséget, azt egyszerű kezelhetőséget, azt a kellemes felhasználói élményt, amit maga az iPhone is jelent a számukra.

Hiszünk a mobilos piac folyamatos előretörésében, továbbra is elkötelezettek vagyunk az Apple termékek iránt, és az Apple Passbook alkalmazása jóvoltából adódik a lehetőség, hogy egy ilyen kedvezményes és kihagyhatatlan lehetőséggel kedveskedjünk az iPhone tulajdonosoknak, ezúttal a Szifon.com olvasóinak.

Természetesen a Passbook a felhasználói élményeknek csak egy kis szelete, az igazi élmények itt Hajdúszoboszlón, a négycsillagos Apollo Thermalhotelben várják, mindazokat, akik letöltik a Pass-t.

Többek között beltéri és kültéri élmény és gyógymedence, sókamra, infra-, és finnszauna és fittness teremhasználat és – a szálloda nemcsak wellness, hanem online világba fektetett bizalmát fémjelezve, – az egész szállodában teljes körű és ingyenes Wi-Fi szolgáltatás.

Nem maradt más hátra, minthogy eltedd a Pass-t a Passbookba, amit az alábbi ikonra kattintva tehetsz meg az iPhone-on lévő Safari böngésző segítségével:

passbook-hero-2

(Szifon.com alkalmazásban a pass letöltés nem működik, használd a Safarit!)

Őrizd meg az iPhone-odon a szállodába érkezésedig és élvezd az egyik legjobb 4 csillagos hajdúszoboszlói wellness szálloda szolgáltatásait!

További információért látogass el az Apollo Hotel weboldalára!

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. A windows phone 8.1 natívan támogatja a passbookot, arra is érvényes, vagy csak iphonenal?

  2. @errant: Szerintem arra is érvényes, nem hiszem hogy probléma lenne, csak feltudd mutatni a pass-t 🙂

  3. Ennemtommm

  4. Ha simán foglalok a honlapon akkor 8547.- / fö / éj

  5. @Innno: Hol találtad ezt az árat? Mert szerintem a 8.888 Ft/fő/éj a legkedvezőbb ajánlat.

  6. Én a szallas.hu – n néztem

  7. A szálloda értékesítési vezetője vagyok, lepróbáltam több hétközi dátumra is, sőt a szallas.hu-val is egyeztettem erről, de ilyen ár, hogy 8547 Ft/fő/éj sem a saját oldalunkon, sem bármely online szállásközvetítőnél (így a szllas.hu-nál) sincs. A Pass további előnye, hogy a lejárat után (november 01-e) ha megtartod bármely csomagajánlatból 20% kedvezményre jogosít egészen december 20-ig! Egyéb kérdésed esetén is állunk rendelkezésedre.


Add a Comment