fbpx Skip to content

Az elmúlt évek alapján idén is számítani lehetett az iSTYLE őszi akciójára. A Back to School mindig ősszel érkezik és 10-12%-os kedvezményt kapunk Mac számítógépekre.

Screen Shot 2014-09-01 at 10.36.01

Ez idén sincs másként, most 12% kedvezménnyel vásárolhatunk MacBook Pro-t, MacBook Air-t vagy akár Retina MacBook Pro-t is. A hordozható gépek mellett az iMac-ekre is vonatkozik az akció, a pontos árakról az iSTYLE weboldalán érdemes körül nézni.

Korábban már írtunk arról, hogy milyen gépet érdemes vásárolni. Az elmúlt hónapokban változtak az árak és a hardverek is. Aki irodai munkára, vagy általánosan internetezés, zenehallgatásra, filmezésre szeretne vásárolni gépet, mindenképp a MacBook Air-t ajánljuk. A jelenlegi Air gépek legnagyobb előnye az akkumulátor használat, mely a 13 colos készülék esetén akár 13 óra is lehet.

macbook-pro-slide-1

Nem rég frissült a Retina Macbook Pro család, most már 13-as az alapgép is 8GB memóriával érkezik, így azt is érdemes megvásárolni. Akinek nincs szüksége 256GB SSD-re, már 369.000Ft-ért vehet retinás gépet. Az Air-hez képest nagyobb processzort és több memóriát kapunk, így komolyabb feladatokat is képes megfelelő idő alatt elvégezni, ebbe beletartoznak a grafikai, vagy éppen videó vágó alkalmazások is.

A 15-ös Retina MacBook Pro-t az Apple arra tervezte, hogy mindenben a segítségünkre legyen. Itt már 4 magos processzort, vagy akár 1TB SSD-t is kaphatunk, illetve 16GB ramot az alapmodellbe. A nagyobbik 15-ös Retina MacBook Pro-t mindenre használhatjuk, de ezért természetesen komolyabb összeget is ki kell adnunk, a belépő 15-ös ára most 571.000Ft-ba kerül.

Az iSTYLE iskolakezdési akciója 2014. szeptember 1-től november 9-ig, vagy a készlet erejéig érvény, így aki szeretne mostanában venni Mac-et, mindenképp tegye meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Egy átlag magyar magának nem tud venni ilyesmit, nemhogy a gyereknek… Kiknek szól ez az akció ? Tessék már szétnézni az országban… Méghogy magyarország jobban teljesít. Azért él a lakosság 60 százaléka a létminimum alatt. És ez csak rosszabb lesz január 1-től az MNB rendelettel. Igy persze hogy kell a reklám.

  2. @The Count: a politikához semmi köze ennek az oldalnak, így abba nem mennénk bele, mert az teljesen felesleges.

    korábban már írtam itt valakinek, aki Jony Ive háza kapcsán mondta, hogy neki olyan sosem lesz, hogy: “biztos benned is van valami, amiben igazán jó vagy, és ha azt kamatoztatod, te is elérheted ezt. egyszerűen meg kell találni, miben vagy igazán jó, és kellő önbizalommal kell lenni magad iránt. a saját hozzáállásod rengeteget számít abban, hogy mi és hogy sikerül.”

    megfelelő hozzáállással tehát egy MacBook ára is összegyűjthető. nyilván nem egyik napról a másikra, de a legtöbbet a saját hozzáállásod számít. (a világ gondjaira meg megoldás lehetne, ha az emberiség összetartana, és nem egymást öldösnénk ostoba indokokkal, de ezzel már nagyon eltérek a tárgytól.)

  3. Meg tehetném hogy vásároljak de nem teszem! Számomra nincs megfelelő ár és érték arány! Arra amire nekem kell megfelel egy i7-es noti! Ha megkövetelné a munkám biztos megvenném! Az akciót nem szólom le! Minek! Szép hogy gondoltak az iskola kezdésre! Tehetősebb szülők biztosan vesznek majd mérnöknek vagy egyébnek készülő gyermekeiknek!


Add a Comment