Pako – egy végtelenül egyszerű, de annál nagyszerűbb autós-üldözős játék

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy remek retro hangulatú autós-üldözéses játék látott nemrég napvilágot az App Store-ban, a Pako – Car Chase Simulator személyében. A Pako egy végtelenül egyszerű játék, csak annyit kell benne csinálnunk, hogy minél tovább kell a rendőrök elől menekülnünk, anélkül, hogy bármivel is ütköznénk.

pako1

Amerikában nagy divatja van az autós üldözések közvetítésének a tévében, és a Pakoban mi lehetnünk az a sofőr, akit rendőrök hada üldöz. A játék célja, hogy minél később kapjanak el a “fakabátok” és így a ranglistán feljebb kerüljünk. Ha a fék nélküli autónkkal bárminek nekiütközünk, az egyből letartóztatást von maga után.

pako2

Öt helyszín közül választhatunk, melyek mindegyikéhez más-más autó jár, emellett az autók tudása eltérő, van itt sportkocsi, kisbusz, és hullaszállító is. A helyszínek is változatosak, garázdálkodhatunk bevásárlóközpont parkolójában, a külváros házai közt, autópályán, temetőben (ahol ráadásul zombik is mászkálnak és elütésük növeli az időnket), vagy épp a belváros egyik terén, ahol már tankkal próbálnak megállítani, pedig csak egy kis háromkerekű lélekvesztővel menekülünk.

pako_suburbs pako_highway

A Pako irányítása hihetetlen egyszerű, ahogy már írtam, fék az nincs, és a kormányzás is csak a képernyő két oldalának nyomogatásával lehetséges. Az irányításon kívül a grafika is nagyon egyszerű, de ebben rejlik a Pako eredetisége és ráadásul nagyon jópofa plakátokat és videót készítettek a fejlesztők a játék promótálására. Mivel percekig a leggyakorlottabb játékosok se bírják, így egy-egy rövid menetre bármikor jól jöhet.

A fejlesztőktől, a Tree Men Games-től kaptunk két ajándék redeem kódot, melyeket a facebookon fogunk megosztani és a leggyorsabb kettő ingyen menekülhet el rendőrök elől. (Kérjük, jelezzétek, ha felhasználtátok, hogy más már ne próbálkozzon hiába!)

PAKO - Car Chase Simulator
  • PAKO - Car Chase Simulator
  • Méret: 138.82 MB | Verzió: 1.19
  • Ár: 699 HUF | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!