Ilyen kreatív Hyperlapse-videókat készítenek az emberek (videók)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2 nappal ezelőtt jelent meg az Instagram Hyperlapse nevű alkalmazása, ami azóta bejárta a világot, és manapság csupa ilyen videóval van tele az Instagram. Szerintem mindenki kipróbálta már, azonban az autós videók helyett most íme pár szebb, átgondoltabb rövidfilm. Illetve játssz velünk a cikk végén!

hyperlapsesydney

Egyébként alig 48 óra alatt több mint 30.000 ilyen videó érkezett már az Instagramra a világ minden pontjáról. Így ha neked is van hasonló kreatív videód, linkeld be hozzászólásként nekünk! 🙂

SzifonJáték

Te is készítettél Hyperlapse videót? Mutasd meg nekünk, melyik a legjobb, legkreatívabb videód. Legyen publikus a profilod és hozzászólásként írd hozzá a #szifonhype hashtaget, vagy pedig egy új videónál add meg ezt a hashtaget is! A legjobbakat megajándékozzunk egy általad választott 3-5 eurós alkalmazással, és kirakjuk ide a Szifon.com-ra!

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Igazad van… Itt csak 1 olyan érv szól a videók mellett, vagyis 2 videó mellett, az hogy nem mindenkinek adatik meg felvenni őket… Amikor bemegy a repülő pilóta fülkéjébe, meg amikor leszál a repülövel… De a fantázia itt sem mutatkozott meg erősen… Szerintem itt a címnek annak kellene lennie: "próbálkozások" mert ezek inkább azok!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!