fbpx Skip to content

Handrás beszabadult a SZIGET-re és vitt magával egy dummy (koncepció) iPhone 6 készüléket is. Ez a műanyag iPhone 6 megközelítőleg úgy néz ki, mint amit majd szeptember közepén kaphatunk, legalábbis a pletykák alapján.

Screen Shot 2014-08-26 at 15.13.37

Magyar és külföldi SZIGET-látogatókat kérdezett arról, hogy nekik hogy tetszik a nagyobb készülék, a lekerekített sarkak, az új hátlap és így tovább… Még mindig nagy kérdés, hogy lesz-e 4.7 és 5.5 colos készülék, illetve hogy tényleg hogyan fog kinézni. Nézzétek meg a videót:

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. Nem

  2. Nem, féltéglákat már gyárt mindenki!:-(

  3. “Mi az hogy, nagyon is!”:-D

  4. “lehet az ios 8-al összefügg majd” 😀 ?, szerintem 4,5″ ig még fel lehet tornázni a iphonet nagyobb pánik kiváltása nélkül 😀

  5. Neeeeeeeeeeeeeeem…

  6. Akkor inkább maradok az 5snél.

  7. Nem, a mérete miatt.Nekem a legjobb méret a 4S!!!

  8. @mazsola11: hát, ezen én is pislogtam, de lehet, hogy volt előtte valami kérdés/beszélgetés, amire mondta… Viszont a csajon a végén behaltam, akinek jobban tetszett az 5S mert “ennek jobb a fénye”. :))

  9. túl nagy az 5.5, de valami 4.7 koruli jó valasztas lehet

  10. A kérdés inkább az: Vennél iPhone 6-ot, ha így nézne ki aki eladja?

  11. Ez mekkora amit mutogatott?

  12. pete66: 4.7 inch

  13. Ajjaj…

  14. Annyira unalmas már ez a "milEn lesz a 6-os?mekkora?mikor? Inkább foglalkoznának a meglévő rendbetételével…

  15. szerintem nagyon jó telefon lett az iphone 6 hogy ha ilyen lenne szerintem tök jó lenne én amúgy is a kis telefonokat nem szeretem én csak a nagyokat szeretem.. mag hogy ha nekem valaki fel tenné aszt a kérdést hogy meiket választanám hogy az 5s vagy a iphone 6 én csak is az IPHONE 6 VÁLASZTANÁM mivel nagyon szép a kinézete a fény is nagyon jó lehet rajta a hátlap is nagyon jó a lekerekités is egy szóval vennék ilyen telefont és még aszt godolom hogy lesz eben a telefonban vetitő mert sók videót néztem iphone 6 ról és szinte mindegyik videóban van vetitő

  16. @jadeye: örülök hogy Te elégedett vagY… Jó neked

  17. @ilija: nem értem továbbra sem a hozzászólásodat. a személyeskedő megjegyzésed meg pláne nem.

  18. Macika:
    Neked nem vetítő kell, hanem egy nyelvtan / helyesírás tanár…


Add a Comment