fbpx Skip to content

Már hónapok óta terjednek képek az iPhone 6 előlapról, hátlapról, gombokról. Több változattal is találkoztunk már, legutóbb pedig egy kínai szolgáltató rakott ki véletlen egy hirdetést az iPhone 6-ról. Ebben a hirdetésben picit másabb hátlappal találkoztunk.

iPhone-6-China

Azóta eltelt pár nap, Martin Hajek pedig ismét elkészítette a 3D-s koncepció képeit az új hátlappal rendelkező iPhone 6-ról, így mi is összehasonlíthatjuk, hogy melyik a szebb, vagy hogy tényleg ez lesz-e az új dizájn:

193934-1280

193919-1280

193922-1280

193924-1280

193930-1280

Nektek hogy tetszenek az új hátlapok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

27 Comments

  1. Na ez a fasza hátlap, ebben megvan az i5/i5S elődök színösszeállítása. Ha ez lesz akkor szerintem nem lesz csalódás

  2. Fú ez a fehér az arannyal nekem elég pocsék, a másik frankó 🙂

  3. Az arany szinu feher csikokkal jobb mint a teli feher. Viszont teli fejeten meg jobb mint fekete csikokkal…

  4. Sokan próbálják magukat meggyőzni, hogy “Á, nem is olyan szörnyű”. De! Igen az, szörnyű!.
    Eddig mindig váltottam típusváltásnál (4, 4s, 5, 5s). Azt hiszem, ez most kimarad.

  5. Tényleg nem szép. Pontosabban csúnya, legalábbis nekem hatalmas csalódás, ha tényleg ilyen lesz. Ez a körbenyalt szél, meg ezek a vastag csíkok, komolyan nem értem. Meg minek ilyen tepsiméretű belőle… Na mindegy, én nem fogok váltani az biztos

  6. én tuti váltok remélem olyasmi lesz mint a jobb oldali kép, a teli fehér rész alul felül nekem gagyi de a fehér arany kezd megtetszeni ,de ami nálam betalálna az a fekete arany kombináció de ez csak álom 🙂

  7. ” legutóbb pedig egy kínai szolgáltató rakott ki véletlen egy hirdetést az iPhone 6-ról.”

    Pontosítás: Nem véletlen hirdetés, és benne van a cikkben, hogy egy koncepcióképből rakták össze. Csíkok lesznek nem üveg btw.

  8. Remélem nem ilyen lesz. A legömbölyített oldala akár egy Samsungé is lehetne. Legközelebb megkapjuk a gagyi ropogós műanyag hátfalat is. Aztán egyesül az Apple és a Samsung. Hiszen ha ugyanolyan tepsi két gyártanak, minek külön cég?

  9. Ha tényleg ilyen gagyi lesz, akkor 5s ről biztosan nem váltok, pedig ez volt a terv. Ha sűrgősen nem találnak ki valamit, akkor pedig előbb-utóbb jön a Samsung. Nem tudom mi ez a félresiklott apple dizájn. Most komolyan, van olyan akinek ez bejön? Neki biztosan csak a saját maga nyugtatása véget.

  10. Azért remélem nem lesz jellemző a továbbiakban az elsamsungosodás. Ha az Apple ilyen téren beáll a sorba, az a KÜLÖNBSÉG fog eltűnni, ami miatt szerintem sokan szeretjük. A minőségről nem is beszélve, de azzal csak nem lesz probléma, az tényleg a vég lenne.

  11. Szerintem a kicsit nagyobb kijelzőméret még jó ötlet, bár én teljesen kibékültem az 5S méreteivel, viszont úgy érzem, hogy az utóbbi időben az Apple design tekintetében egyre jobban halad a “kínai gagyi” kijézet felé. Kezdve az iOS 7 “flat” designal ami szerintem elfogadhatatlanul undorító és gagyi és a jelek szerint folytatva a készülék designal… Kb az iPhone 3G első pár kínai koppintása rendelkezett ilyen “designal”… Számomra mindig is az volt a vonzó az iPhone-okban, hogy ha a kezembe fogtam egyet, akkor volt egy prémium kategóriás érzésem. Azt éreztem, hogy ami a kezemben van az piacvezető és profi mind teljesítményben, mind designban és annak ellenére, hogy mocskosul túlárazott, hajlandó vagyok ezekért a dolgokért ezt megfizetni. Most viszont lassan ott tart az iOS és az iPhone, hogy 12 – egy tucat módra beleolvad a többi gyártó kismillió készüléke közé ilyen erős ballépésekkel. Ha tényleg ez lesz a végleges készülék, akkor marad az iPhone 5s és amint lesz Jailbreak és iOS 6 theme az új iOS 8-hoz akkor arra váltok… Csalódott vagyok.

  12. Tökéletesen ugyan ezt gondolom ! Ezt elbaszták!

  13. Mi ez a hiszti? Még mindig nem értem. Volt már gagyi műanyag iPhone is (3G, 3Gs) és lekerekített szélű iPhone is (2G) a piacon. Akkor mire ez a megdöbbenés? A Flat Design sem mai csirke…a legelső iPhone OS-eket meg kell nézni. Teljesen saját anyagból főz most is az Apple, de akkora a felháborodás, mint ha mindenkit megfenyegetett volna. Az antennacsíkok és a bazi nagy kamera nekem sem tetszik, de az Apple még nem nagyon gyártott olyat (még ha gagyi is volt), ami ne állta volna meg a helyét a piacon…csak ki kell várni a megjelenést, hogy kézbevehessük. Én az 5C-től sokkot kaptam anno, amikor megláttam képen…de élőben egészen más volt…minőségi munka. Biztos vagyok benne, hogy ez is az lesz, de nyilván az Apple is próbálkozik ami hol bejön, hol nem…de bárcsak a többi cégnek lenne (csupán) annyi bakija, mint nekik. Ezt a pár napot már bírjuk ki emberek 🙂

  14. @Handras: azt sehol nem írja a fenti cikk, hogy milyen forrású képet tettek ki, hanem csak azt, hogy kitettek, így nincs mit pontosítani rajta.

  15. Én mindig HAndrás-nak adok igazat. Eddig az összes kiszivárogtatott (azaz sz@r minőségű) kép alapján ment minden nyáron a fanyalgás. Azután meg mikor megvan a keynote (új feture-ök és normális, profi fotók), akkor mindenki tódul sorba állni. Én azt gondolom, hogy az idén is ugyanez lesz. Én egy termék bevezetésén dolgozom éppen. Higyjétek el, nagyon nem mindegy, hogy gagyi, fényképezős fotókon látsz meg valamit először, vagy profi, studió fotókon. Szóval még két-három hét és máglátjuk a profi végeredményt. Akinek meg nem tetszik vagy unalmas az Apple, az nyugodtan váltson Samsungra vagy bármi másra, nics gond. Én is próbálkoztam, mert szeretem a változatosságot és szeretem kipróbálni magam a dolgokat. 3 hétig bírtam. :-)))

  16. megy a fanyalgás, hogy milyen szarul néz ki aztán mindenki váltani fog 4-5-ről ha dupla lesz a sebesség meg az akksi kapacitás…

    szeptember 9-én takarjátok le a monitort mielőtt… úgy könnyebb lesz letakarítani 🙂

  17. jozsef973: nem gyengén vagy öntelt, amikor azt gondolod, hogy nálad a végleges igazság, és a te ízlésed az etalon. Miért olyan nehéz elhinni, hogy ez tetszik valakinek?
    Nekem továbbra is tetszik színben is, formailag is, egyedül a csíkokkal a hátulján barátkozom nehezen.

  18. Én sem értem mi ez a nyálverés. 10 éve használok mac-et és 3GS óta iPhone-t. Nekem soha semmi bajom nem volt a minőségérzettel. Számomra öröm ezeket a termékeket használni és dolgozni velük. Nagyban megkönnyítik az életem. Az hogy minden évben annyit újtanak a szofveren, mintha egy új készüléket vennél, ezt külön díjazom!
    Nem hiszem, hogy rossz lenne a vonal, amin most apple mozog. A WWDC 2014-en legalábbis nem ez jött le.
    Várjuk meg a szeptember 9-et, és szerintem ráérünk akkor véleményt mondani.
    Én tuti váltok mert két évente mindig érdemesnek érzem, és sosem csalódtam eddig, ahogy a mac-ek cseréjénél sem.
    Aki meg azért nem vesz iPhone-t mert hogy néz ki, annak meg úgy gondolom, hogy tök mindegy milyen telefonja van csak drága legyen és villogni lehessen vele.

  19. Szomorú ha ilyen lesz. Nagy lépés lenne az elgagyisodás irányába. Ennél még a 2G is sokkal jobban nézett ki. Látszik hogy Stevenek ebben a formatervben már nem volt benne a keze.

  20. Ronaldo: Nem hiszem, hogy öntelt lennék. Azt viszont elismerem a megjegyzésed után, hogy ezek szerint nagyok az elvárásaim. Továbbra is fenntartom a véleményemet a design tekintetében. Mérföldekkel eltér a (várt) formától. És ezen, felesleges is vitatkozni. Egy Premium kategóriás készülékről beszélünk, és ott nincs kompromisszum. Annak olyannak kell lennie, hogy megdobbanjon az ember szíve. “Igen, ez az! Ez kell nekem” De valljuk be, ez sajnos most nem ilyen. Lehet, hogy én vagyok túl szigorú, de én többet vártam az eddigi sorozat után.

    És remélem osgyandaniel fórumtársnak igaza lesz, és élőben talán egész máshogy hat majd.

  21. Akárhogy nézem ez rém gagyi, olyan a széle, mint egy túlfújt úszógumi és igazat adok azoknak, akik nemtetszésüket fejezik ki, mert egy prémiumkategóriának nem így kellene kinéznie!
    Mindezt apple fanként mondom és bízom benne, hogy mindez csak terelés! Amennyiben mégis ez a design marad, akkor nagyon ütős szoftver és hardver kell ahhoz, hogy váltsak! Még egy kis idő és lehull a lepel, én addig is bizakodom, mert a remény hal meg utoljára :D!

  22. Jelzem, hogy aki azt írta, hogy mire ez a hiszti hiszen a 2g és a 3g is ilyen volt, hogy igen ez így van, de azok az első ilyen telefonok voltak konkurencia nélkül. Ebből viszont hiányzik az a jól bevált ipari elegancia ami a 4 és 4s-ben benne volt. Azok nehéz masszív telók voltak. Az 5 már gagyibb, ez viszont sima kínai szarnak néz ki

  23. Mikor megláttam milyen lehet és végre szakítanak ezzel a formával amit a 4-óta csinálnak(és már kötelező is volt mert unalmas is lett volna mégegy) pont arra gondoltam,hogy végre az jön amit az emberek várnak. Ahogy olvasom ez nem mindenkinek jön be. De hiszen nem is tetszhet mindenkinek. Nekem viszont nagyon tetszik. Ez az én véleményem. Viszont élőben még jobb lesz ha ilyen lesz. A minőség érzet biztos meglesz. Remélem nem lesz nagy méret érzésem ha kézbe veszem.
    Bár szerintem tuti arany árban lesz ahogy az 5s-t is nézem.

  24. Szerintem a csik nélküli sokkal mutatósabb, letisztultabb de az 5s-nél azért ez sem szebb.

  25. @The Count: Én voltam az említett felszólaló 🙂 A 4 valóban nagyon szép és valóban igen nehéz telefon…azért a súlyát most már nem hoznám fel előnyként. Van itthon 2G, 4 és 5 is. Szerintem 1-1-ig mestermunkák, de ha nagyon választanom kellene, akkor nekem a 2G felé húzna a szívem. Az szó szerint belesímul az ember kezébe, pontosan a sok lekerekítés miatt. És megérinteni az eloxált aluházat egy külön élmény, amit azóta egyik iPhone esetében sem éreztem. Ez a 6 az első reménysugár arra, hogy talán most újra….kicsit olyan, mintha a 2G kapott volna egy ráncfelvarrást. Ha az antennacsíkok eltűnnek, én várom szeretettel 🙂 Bár a nagy mérettől nem dobok hátast, mert nekem a 3,5″ az ideális a nagy kezem ellenére is…de ez van…az Apple is kénytelen lépést tartani a piaci igényekkel.

  26. Az 5S is visszalèpès anyaghasználat tekintetèben a 4 illetve 4S hez kèpest. Az ára sajnos közelít a nem ér annyit-hoz,sajnos mert én nagyon szeretem a 4S
    telefonomat és semmi késztetést nem éreztem, hogy váltsak 5-re ( nem az ára miatt). Szerintem is egyre gagyibb a kivitel és anyaghasználat ( a belsővel és a tudással semmi baj). Biztosan elég lesz a sikerhez a "belsőség" ? Nem lesz olyan ütős mint az elődei! Persze ez csak szerintem (a kommentekből leszűrtek alapján), de azért nagyon várom a HATOST!


Add a Comment