fbpx Skip to content

A Yosemite egyik új funkciója lesz, hogy megoszthatjuk másokkal a képernyőnk tartalmát Mac-en, illetve engedélyezhetjük a néző fél számára, hogy vezérelje is a gépünket. Ezzel még akár a TeamViewer vagy a VNC is kiváltható lehet adott esetben, jelentősen megkönnyítve az átlagos felhasználók dolgát.

yosemite_kepernyomegosztas

A funkció jelenleg még eléggé béta állapotú, mert sokszor csak több próbálkozás után volt hajlandó elindulni, de biztosak vagyunk benne, hogy mire a Yosemite ősszel hivatalosan is megjelenik, addigra az Apple ezen is csiszol még eleget. Használata rendkívül egyszerű lesz, és semmit nem kell beállítani hozzá, csak az iMessage-t bekapcsolni. De nézzétek meg a videónkat.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

6 Comments

 1. Nagyon jó 🙂

  OFF
  Az Apple ID-vel be lehet jelentkezni az iCloudba? Ha vissza akarok lépni Mavericks-be nem fogja szét cseszni?
  Köszi a választ 🙂
  ON

 2. Nem lesz baja tole 🙂

 3. @expa: Apple ID-n kívül mi mással akarnál vagy tudnál bejelentkezni az iCloudba?

 4. @Jadeye

  Nem, persze. Csak nem akarom, hogy ne lehessen visszaállni.

 5. Hali!
  Lehet, hogy én maradtam le valamiről, de mi ebben az új? Lokális hálózaton a Finder-el, iMessage-el pedig kb. a SnowLeopard óta megosztható a képernyő. Mondjuk csak a lokális megoldást szoktam használni az iMac meg a McBook között. Egyébként VNC kompatibilis a dolog, mert Ubuntuval is működik, csak tetű lassú


Add a Comment