Új iPhone 5s reklám – Dreams

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éjjel frissült az Apple YouTube csatornája egy újabb iPhone 5s reklámmal. Ahogy azt már megszokhattuk, alkalmazásokat és kiegészítőket láthatunk benne, ahogy az emberek a mindennapokban használják. A videó alatt lévő zene Jennifer O’Connor-tól a “When I Grow Up” című szám.

Screen Shot 2014-08-02 at 12.15.51

Mostanában az Apple reklámokban leginkább a kiegészítőket láthatjuk, ami szerintem egy jó irány, mivel egy akkora vállalat, mint az Apple, sem lehet képes minden kiegészítőt, alkalmazást gyártani: inkább másokra, adott esetben erre specializálódott cégekre, gyártókra hagyja ezt a feladatot. Persze ezt így reklámban mutatni, hogy mennyire erős és jó az iPhone 5s mások kiegészítőjével, picit érdekes. 🙂 Mondjuk még mindig jobb, mintha egy másik készülékhez hasonlíthatná az Apple a sajátját.

A reklámban szereplő kiegészítők és alkalmazások listája itt érhető el.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. “Persze ezt így reklámban mutatni, hogy mennyire erős és jó az iPhone 5s mások kiegészítőjével, picit érdekes” Na igen, a másik amikor az alkalmazásokat mutatja hogy mit tudsz csinálni az iphone 5s -el… mintha csak azzal lehetne…

  2. El is küldeném azt a lódoktort aki iphone-nal méri meg a lovam pulzusát.
    Egyébként meg jó lenne egy applista is, a gyári kamerát felismertem az asvanyvadasz lánynál de a többit keresni kell.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!