fbpx Skip to content

Nincs is annál rosszabb, mint megérkezni a nyaralásra és kipakoláskor észrevenni, hogy otthon maradt a telefon töltője, jogsi, vagy bármi fontos dolog. A Packpoint nevű alkalmazás ezt a kellemetlenséget hivatott megszüntetni egyedi, szisztematikus rendszerével.

pp-cover

Az alkalmazás nem egy hagyományos listakészítő, mint az Apple beépített Jegyzetek, vagy Emlékeztetők alkalmazásai, amiket eddig a pontig én is használtam, ezt ugyanis kifejezetten az utazások előtti pakoláshoz tervezték, figyelembe véve a nemekből fakadó különbségeket és az így fellépő különböző igényeket is.

Az alkalmazás indítása után kéri, adjuk meg nemünket, majd az ezt követő képernyőn néhány alap információt kér az utazásunkat illetően, úgy mint úticél, tartózkodás hossza, valamint az utazás típusa (üzleti, szabadidős avagy mindkettő).

pp-kep1 pp-kep2

Az ezt követő képernyőn lehetőségünk van kiválasztani, milyen programokat tervezünk, ezáltal milyen eszközökre, ruhadarabokra lesz szükségünk, például úszáshoz, hegymászáshoz, vagy egy előkelő vacsorához.

pp-kep4 pp-kep3

A Begin Packing gombot megnyomva megkapjuk az előzetes listánkat, mely a korábban megadott adatok alapján készül el, a kiválasztott programok szerint csoportokba rendezve. A listát természetesen tetszés szerint személyre szabhatjuk, hozzáadhatunk és eltávolíthatunk elemeket, továbbá lehetőségünk van megosztani, törölni és menteni a listát.

A lista tetején az úticélunk aktuális időjárását, megnyitva pedig annak előrejelzését láthatjuk napi bontásban, Celsiusban vagy Fahrenheitben, melyek között egy gombbal, egyszerűen válthatunk.

pp-kep5

Annak aki már hagyott otthon valamit utazások során és kényelmes megoldásra vágyik az alkalmazás mindenképp megér egy próbát – pláne, hogy ingyenes.

[appstore id=”896337401″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment