fbpx Skip to content

Már rengetegszer láttuk, hogy leejtik, összetörik, átlövik, elégetik az iPhone 5s-t, és már szégyenemre azt hittem, nem tudnak újat mutatni. Nos de. Gondoltátok volna, hogy egy ennyire egyszerű “teszt”, mint a vonatsínre rakás, lehet még újdonság? 🙂 Én sem.

Screen Shot 2014-07-25 at 8.49.39

Az rendben van, hogy meglepett, na de a srác nem egyszer, hanem kétszer rakja oda a működő iPhone 5s-t, amit fel nem fogok! Arról nem beszélve, hogy milyen következtetést lehet leszűrni nem egy, hanem két iPhone 5s kilapítása után… Egyszer nem lett volna elég?

Nézzétek meg a videót:

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

18 Comments

 1. Csak egy gopro-ra volt pénze, ezért kellett két iPhone-nal próbálkozni, mert mindkét oldalról látni akarta 😛

 2. bekaphatja,en meg egy csomot gürizek egy kib…. iphonért!

 3. Rossz országban dolgozol

 4. @surda35: ne gürizz egy telefonért. Szerintem.

 5. Elmondja az elején, hogy az első próbálkozásnál elfelejtette bekapcsolni a kézi kamerát, mert megijedt a vonattól, így csak a gopro rögzítette alulnézetből, ezért volt szükség egy második próbára is…nyilván egy vadbarom aki ilyet csinál 1x is, de ez a magyarázat….:D

 6. ezzel a videoval annyit keres mint te lehet fel ev alatt a munkahelyeden

 7. Ki be b*szot baromságok.

 8. Pedig bíztam benne,hogy a második felvételnél kirepül oldalra a teló és jól fejbeb*ssza a hülyegyereket!
  Fantasztikus egy videó…:/

 9. Szerintem bármit rárakni a vasúti sínekre az kimeríti a vasúti közlekedés veszélyeztetésének fogalmát. Gondolom a nagy USA-ban is hasonlóak a vonatkozó jogszabályok. Ha volt engedélye akkor nem szóltam.

 10. Agyhalott barmok, vajon mi történhet egy telefonnal ha átmegy rajta egy vonat?! És még fossa a baromságokat is, kész röhely, az ilyet zártosztályra kellene rakni kényszergyógykezelésre :)!

 11. Idióta amerikaiak

 12. Meg sem nézem, minek. Még ahhoz is kevés, hogy kisiklassa a vonatot. Teljesen értelmetlen pazarlás. Ha mondjuk telefonálás közben, a füléhez tartva tesztelne….

 13. Már bocsi srácok írjátok itt a fikázásokat hogy milyen hülye barom a gyerek aki ezt csinálja, de neki van a legtöbb esze.. Ezzel a videóval keres annyit hogy nem 1-2 hanem több 10 telefont is vehetne belőle

 14. @areon: Hát, abból a 215k megtekintésből max 10db 3310-est tud venni…

 15. @Peet33: 2 nap alatt az nem egy rossz szám, és vannak több milliós megtekintései.

 16. Öröm látni a tudományt a hétköznapokban is! Alapos, jól felkészült, számtalan hasznos adatot nyújtó kísérlet volt, minden tiszteletem a tudósembereké!

 17. Hat ez tejnleg baromsag mert ki csinal ilyet? De attol meg nem kell altalanositani nem az amerikaiak hulyek hnem barki aki ilyet csinal

 18. meg is érdemelte a hülye telefon, mi a francért kell a sínen játszani?!


Add a Comment