iPhone 5s vs. vonat (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már rengetegszer láttuk, hogy leejtik, összetörik, átlövik, elégetik az iPhone 5s-t, és már szégyenemre azt hittem, nem tudnak újat mutatni. Nos de. Gondoltátok volna, hogy egy ennyire egyszerű “teszt”, mint a vonatsínre rakás, lehet még újdonság? 🙂 Én sem.

Screen Shot 2014-07-25 at 8.49.39

Az rendben van, hogy meglepett, na de a srác nem egyszer, hanem kétszer rakja oda a működő iPhone 5s-t, amit fel nem fogok! Arról nem beszélve, hogy milyen következtetést lehet leszűrni nem egy, hanem két iPhone 5s kilapítása után… Egyszer nem lett volna elég?

Nézzétek meg a videót:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Elmondja az elején, hogy az első próbálkozásnál elfelejtette bekapcsolni a kézi kamerát, mert megijedt a vonattól, így csak a gopro rögzítette alulnézetből, ezért volt szükség egy második próbára is…nyilván egy vadbarom aki ilyet csinál 1x is, de ez a magyarázat….:D

  2. Pedig bíztam benne,hogy a második felvételnél kirepül oldalra a teló és jól fejbeb*ssza a hülyegyereket!
    Fantasztikus egy videó…:/

  3. Szerintem bármit rárakni a vasúti sínekre az kimeríti a vasúti közlekedés veszélyeztetésének fogalmát. Gondolom a nagy USA-ban is hasonlóak a vonatkozó jogszabályok. Ha volt engedélye akkor nem szóltam.

  4. Agyhalott barmok, vajon mi történhet egy telefonnal ha átmegy rajta egy vonat?! És még fossa a baromságokat is, kész röhely, az ilyet zártosztályra kellene rakni kényszergyógykezelésre :)!

  5. Meg sem nézem, minek. Még ahhoz is kevés, hogy kisiklassa a vonatot. Teljesen értelmetlen pazarlás. Ha mondjuk telefonálás közben, a füléhez tartva tesztelne….

  6. Már bocsi srácok írjátok itt a fikázásokat hogy milyen hülye barom a gyerek aki ezt csinálja, de neki van a legtöbb esze.. Ezzel a videóval keres annyit hogy nem 1-2 hanem több 10 telefont is vehetne belőle

  7. Öröm látni a tudományt a hétköznapokban is! Alapos, jól felkészült, számtalan hasznos adatot nyújtó kísérlet volt, minden tiszteletem a tudósembereké!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!