fbpx Skip to content

Pár hónapja jelent meg a Numerous alkalmazás, amivel csak tegnap találkoztam. Ez az app bizonyos szempontok alapján számol helyetted. Ezt ne úgy értsd, mintha egy számológép lenne, hanem inkább egy statisztikai felületként vetít eléd bizonyos eseményeket, vagy időjárást, vagy bármi mást.

Screen Shot 2014-07-21 at 13.34.01

Csempeszerűen adhatjuk hozzá a számunka érdekes dolgokat, így például számolhatjuk vele, hogy mennyi idő van még hátra a nyaralásig, vagy éppen mennyi idős a házi kedvencünk. A M7-es processzornak köszönhetően az iPhone 5s tulajdonosok még a lépéseiket is statisztikázhatják. Követhetjük a mozi megjelenéseket, vagy akár az iPhone 6 megjelenéséig is berakhatunk egy visszaszámlálót. Egy ilyen számláló beállítható arra is, ha letelik a megadott időtartam, akkor szóljon nekünk.

Photo 182

Én alapesetben beállítottam pár eseményt, de tulajdonképpen csak a saját kreativitásunkon múlik, hogy éppen mit szeretnénk követni az app segítségével. A Numerous-t már több mint 8.000 ember használja, így a már népszerű, vagy akár fejlesztői kategóriák közül is válogathatunk. Könnyedén felhasználhatjuk ismerőseink csempéit, vagy akár követhetjük is az ő csempéiket. Például ha többen mentek SZIGET fesztiválra, akkor elég egy csempét megosztani a többiekkel. A csempéket egyébként lehet “lájkolni”, hozzájuk szólni, amiről értesítést kapunk.

Engem rögtön megnyert az app, mindenképp próbáljátok ki, mert ingyenes! 🙂

Amennyiben kitaláltatok saját csempéket, osszátok meg itt hozzászólás formájában!

[appstore id=”797642904″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Kár, hogy i7. Tetszett az app… Ez van 🙂

  2. 4S 7.1.2 es crash van a valogatasnal. RENDSZERESEN. Amugy jo kis app

  3. “Csempeszerűen”
    winphone… 😛


Add a Comment