fbpx Skip to content

Június 29-én került megrendezésre a San Franciscó-i Pride felvonulás. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is képviseltette magát az Apple, sőt, Tim Cook nagyon komolyan vette ezt az eseményt, mivel több ezer Apple dolgozó is megjelent a rendezvényen. Ők fehér, szivárványos Apple logós pólóban, illetve biciklisen vágtak neki az egésznek.

BrT5yJiCQAEdvEa.jpg-large

Természetesen Tim Cook is végig jelen volt, számtalan szelfit, képet lehetett róla látni. Idén az Apple egy videót is készített, amit érdemes megnézni, érdekes látni, hogy alig vannak kordonok, mindenki boldogan vonul végig az utcán, senki sem zavarja őket. Nézzétek meg a videót:

A zene egyébként a Coldplay legújabb albumának “A Sky Full Of Stars” című száma.

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Nálunk is lehetne egy ilyet szervezni.

  2. @@vt76: Szerint volt ilyen…. én nem tudom megérteni miért van rá szükség. Azt értem hogy az Apple támogatja szegény betegeket, de miért kell felvonulni?

  3. Légyszíves javítsátok a cikk végén a szót: “albumának”-ra…

  4. ..talán mert Kaliforniában az egyenlőséget és a változatosságot ünneplik? Na meg nincsenek bömbölő kamionok tangás a bibliával közösülő nyikhajokkal mint BP-en voltak a régi szép időkben.
    Tolerancia minden oldalról szükségeltetik.

  5. balamber tökéletesen fogalmazott.Hazánkban szélsőséges az elutasítása, és az ünneplése is.

  6. @balamber: De miért nincs egy olyan felvonulás ahol az egészségesek mutatkozhatnak meg. Ünnepeljük hogy heterók vagyunk, és akkor találkozhatunk mi is Tim Cookkal. (miért van a másoknak, legyen akármiről is szó több lehetőségük) Egy akármilyen utcai felvonuláson, vagy rendezvényen bárki részt vehet, miért nekünk van kevesebb lehetőségünk. El vagyunk nyomva…:) Amugymeg én nem viszem ki a szexualításom az utcára, az csak rám és a feleségemre tartozik.
    Tim-éket megértem, nekik jó reklám megjelenni ilyen rendezvényeken.

  7. Undorító, és nagyon gáz az Applenek is. Tim Cock tovább csökkent a szememben. Szegény Steve 🙁

  8. @Jerome, @iGyuri: nem csak az Apple vett ebben részt, ugyanakkor vegyük figyelembe, hogy a média mindig a szélsőségeket igyekszik mutatni, akár pro, akár kontra, miközben a többség egyik oldalról sem szélsőséges. a szélsőségek ugyanakkor megbotránkoztatóak vagy visszatetszést kelthetőek lehetnek bármely oldal esetén.

    Amerikában kínosan ügyelnek arra, hogy mindenki egyenlő, korra, nemre, bőrszínre, származásra, vagy nemi beállítottságra való tekintet nélkül.

    lásd: https://www.youtube.com/watch?v=qBkAAortU_g

  9. @Jadeye: Nem akartam túlságosan belemenni a témába mert ez az oldal nem erről szól, de ezt azért még megjegyzem: nem vagyunk egyenlőek, mert minket normálisakat elnyomnak. Mi fogjuk be a pofánkat, nincsenek kiváltságaink, pl nem vonulhatunk fel csakazért mert semmi bajunk.

  10. @Jerome: a hozzászólásomban azt írtam, hogy Amerikában mi a helyzet.

  11. @Jerome:
    Az eddigi hozzászólásaidból inkább te tűnsz betegnek sajnos. 🙁

  12. @LordAxwell: Jogod van a véleményedhez, de nem kell szomorkodnod miatta! Mások vagyunk, én kicsit maradi, és nehéz megemésztenem a világban folyó dolgokat. Ezek közé tartozik a Pride, a Valóvilág vagy Bigbráner, vagy a legegyszerűbb emberekkel folytatott talk show-k vagy valóság showk, a rém egyszerű bugyuta sorozatok stb. Persze ezért nézek minimális mennyiségben tvt, és nem teljesen csendben, de próbálom megemészteni, hogy az emberek többségének ez kell, ugyanúgy mint a nagyobb iPhone. 🙂 Fel a fejjel!

  13. Úristen!!!
    Apple-nél tényleg kezd csökkenni a színvonal. Miért kell nekik ezen a szaron részt venni?? Reklám miatt?? Ugyan már így is több millió készüléket adnak el.
    Undorító ez az egész buzifelvonulás. Én se vonulok fel mert normális vagyok.

  14. @peti1995: ahogy fentebb már írtam, nem csak az Apple vett ebben részt.

    lásd: https://www.youtube.com/watch?v=qBkAAortU_g

    és nem a reklám miatt, hanem azért, mert Amerikában kínosan ügyelnek arra, hogy mindenki egyenlő, korra, nemre, bőrszínre, származásra, vagy nemi beállítottságra való tekintet nélkül, diszkrimináció ellenes törvény is van, ami kötelező a munkáltatókra, stb.

    ugyanakkor vegyük figyelembe, hogy a média mindig a szélsőségeket igyekszik mutatni, akár pro, akár kontra, miközben a többség egyik oldalról sem szélsőséges. a szélsőségek ugyanakkor megbotránkoztatóak vagy visszatetszést kelthetőek lehetnek bármely oldal esetén.

  15. @Jadeye: attól még, hogy erre kínosan ügyelnek, nem kötelező senki számára a részvétel. Én sem értem miért kellett az Apple -nek ott lenni. Számomra csalódást okozott, persze tény hogy nem emiatt fogom eladni az iPhone-t…


Add a Comment