fbpx Skip to content

Az App Store-ban rengeteg szimulátoros játék található, van autós, repülős, motoros, de még gördeszkás is. A True Skate az egyik leghíresebb, ilyen jellegű szimulátor, ami most a Street League Skateboarding hivatalos mobilos játékává is vált és ezt megünnepelve most először ingyenesen tölthető le.

trueskate

Bevallom őszintén, sosem gördeszkáztam (na jó párszor álltam rajta és hajtottam, de ennyiben ki is merült a dolog), így számomra az Ollie, Back Flip és a többi trükk csak a számítógépes és mobilos játékokból, illetve a különböző videókból ismerős. A True Skate egy elég szép gördeszka szimulátor, melyben a deszkán nem áll ember, hanem mint a fingerboard esetén, az ujjainkkal kell hajtani és trükközni a deszkával.

Az irányítást eleinte nagyon nehézkesnek találtam, de a tutorial végére már elég jól bele lehet jönni, bár biztos lesz, akinek pont ennek nehézsége miatt nem fog tetszeni a True Skate. A gördeszkát egyéni ízlésünk szerint alakíthatjuk is: módosítható a kereke színe, a deszka alján található grafika, stb. Mivel elég jópofa játék és ráadásul most korlátozott ideig ingyenes is, így érdemes letölteni, de sajnos In-App Purchase keretein belül tudunk csak új pályákat vásárolni.

[appstore id=”549105915″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Én használom pár napja. Tényleg jó game, elmegy vele az idő!

  2. Tegnap kiadták a monster huntert iphone-ra


Add a Comment