fbpx Skip to content

Az App Store-ban rengeteg remek játék található, viszont némelyik elég sok helyet foglal a készüléken, pláne egy 8 vagy 16 GB-os eszközön. Így sokan letörlik őket, miután az elérhető pályákat teljesítették, hogy feleslegesen ne foglalják a helyet. A frissítésekre, melyek új pályákat hozhatnak a játékba, legtöbbször hónapokat kell várni és addig értelmetlenül van fent az adott játék a készüléken.

bestnewgameupdates

Viszont ha letöröljük, nem kapunk az App Store-tól értesítést, hogy frissítés érkezett kedvenc játékunkhoz. Ezen a problémán próbál most segíteni az Apple egy új szekcióval az App Store-ban, a Best New Game Updates-szel.

Az Apple jó ideje törekedik arra, hogy az említésre méltó újdonságokat kiemelje az App Store-ban, viszont ez általában csak új programokat tartalmazott, ritkán szerepeltek ott frissítések. Ebben az új szekcióban viszont kifejezetten csak a nagy kaliberű, újdonságokat és új pályákat hozó játék frissítéseket fogják kiemelni.

Aki szűkölködik a tárhellyel, viszont szeret sokat játszani, annak hasznos lesz ez a szekció. Persze arra fontos odafigyelni, hogy melyik játék rendelkezik felhő alapú mentési lehetőséggel és melyik nem, hogy melyik esetén kell manuálisan iExplorerrel vagy iBackupBottal kimenteni a játékállást tartalmazó fájlokat.

Itt megtaláljátok, mik az első játékok, amik bekerültek ebbe a listába.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Na ez egy jo cikk gratulalok!a cikk olvasasa kozben felmerulo kerdeseimet is megvalaszoltatok belinkelve!koszi

  2. Ajánlom az ifunboxot is, én mindig azzal mentek. Free.

  3. Igen ez tejnleg jo cikk


Add a Comment