fbpx Skip to content

Holnap kezdődik a VOLT fesztivál, és ezzel elindul az idei év nyara, amit követ a Balaton Sound, a Sziget és még sok másik fesztivál is. A Canecom ismét készített alkalmazást a fesztiválozóknak, azonban most egy rendhagyó appal készültek.

Az idei évben kicsit más, rendhagyó fesztivál alkalmazás megoldással jelentkezünk, mint az előző években. Az elmúlt években külön alkalmazást adtunk ki az itthoni fesztiválokra, ezt tulajdonképpen az egyes fesztiválok brandje kívánta meg, mivel az elmúlt években hivatalos alkalmazásokat készítettünk a hazai fesztiválokra. Az idei évben egy multifest appot adunk ki (amiben jelenleg is feltöltés alatt vannak a rendezvények), az alkalmazásban így benne lesz az összes hazai fesztivál teljes programja.

post-header

A dolog azért formabontó, mert nem csak zenei fesztiválok, hanem különböző gasztro események és egyéb, kisebb rendezvények programja is szerepelni fog az alkalmazásban. A célunk az, hogy egyetlen alkalmazáson belül, folyamatos bővítéssel elérhetővé tegyük az összes hazai, nagyobb érdeklődésre számottevő rendezvény programját. Ennek megfelelően az alkalmazás tartalmát folyamatosan frissítjük.

Minden évben törekedtünk arra, hogy új, általunk hasznosnak vélt funkciókkal egészítsük ki a Mobilessence fesztivál alkalmazásunkat és persze az egész platformot (a nyílt napok day, iskolák és egyetemek számára fejlesztett, valamint a vállalati rendezvényeket kiszolgáló alkalmazási vonalunkat is). Ezzel egyébként nem volt igazán nehéz dolgunk, mert maga a platform elég erős alapokra épült, valójában arról van szó, hogy minden évben próbáltunk új funkciókat becsempészni az alkalmazásokba, amelyek tartalmasabbá, jobban használhatóvá teszik a mobil appokat.

sidemenu

Az idei évben az alkalmazás egy kezdő fesztivál választó listával indul, ahol a felhasználó kiválaszthatja, hogy melyik fesztivál/rendezvény programja érdekli, utána az ezzel kapcsolatos híreket, a fellépőket, helyszíneket, közösségi információkat tudja megtekinteni. Ehhez a választó oldalhoz az oldalmenün keresztül később vissza lehet térni, ha más rendezvényt programjait szeretnénk megtekinteni. A hamburger menünél egy újfajta, látványos slidemenü megoldást használunk az alkalmazásban.

APP-BLOGPOST-2

Szintén újdonság az egyes helyszínekhez csatolható hashtag-alapú Instagram feed, ami kedvet adhat az egyes eseményeken történő részvételre, bemutatja a helyszín hangulatát. Ezen kívül jelenleg teszteljük egy telítettség-jelző slider bevezetését is, ami alapján a felhasználó képet kap az adott helyszínen tartózkodó emberek számáról, valamint arról, hogy melyek az éppen “futó” helyszínek és koncertek.

A multi fesztivál alkalmazással elég komoly terveink vannak a jövőre nézve, tervezzük egy global world festivals app megjelenését, ami tartalmazni fogja az összes jelentős fesztivál teljes programját a kapcsolódó információkkal, valamint országspecifikus alkalmazásokat is ki fogunk adni. Holland partnercégünk szerint például náluk 800 fesztivál rendezvény van egy évben, úgyhogy országokra lebontott alkalmazásokra is érezzük a piaci igényt.

Fontos megemlíteni még a mostani alkalmazáshoz, hogy ha tudtok olyan fesztiválról, vagy rendezvényről, ami esetleg még nem szerepel az alkalmazásban, vagy ismertek olyat, aki szívesen benne lenne, akkor kérünk benneteket, hogy keressetek meg minket: komplett, könnyen használható backend admin megoldást adunk fesztiválszervezőknek az adatfeltöltéshez, ezen felül igény esetén a ‘fájdalommentes’ adat import is megoldott, valamint minden visszajelzést szívesen veszünk az alkalmazásról!

[appstore id=”882532008″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment