fbpx Skip to content

Mikor interneten vásárolok, mindig próbálok figyelni arra, hogy lehetőleg a postaköltség minél alacsonyabb legyen vagy esetleg barátokkal összeállva szoktam vásárolni, hogy elérjünk a számunkra ingyenes házhozszállításhoz szükséges összeget. Erre a trükközésre nem lesz szükségetek, ha ezen a héten rendeltek a SzifonStore több mint 1000 termékes kínálatából, ugyanis egész héten (június 30. – július 4.) az összes rendelés esetén ingyenesen szállítjuk házhoz a megrendeléseiteket.

freeshipping_oldalteteje_cikkbe

Értékhatártól függetlenül bármit rendelhetsz a webshopban, azt mi ingyenesen juttatjuk el hozzád! Válogass iPhone-os, iPades, Mac-es kiegészítők közül. Nálunk megtalálhatod a nyaraláshoz szükséges vízálló tokokat, külső- és napelemes akkumulátorokat, okos kiegészítőket, autós tartozékokat, hangszórókat, kábeleket, kijelzővédő fóliákat, iPhone, iPad, MacBook tokokat és még sok mást!

Nincs is miről beszélni tovább, irány a shop!

Fontos, hogy az ingyenes házhozszállítás csak a június 30. 0:00 és július 4. 23:59 között, interneten leadott rendelésekre érvényes. Telefonos illetve személyes rendelésekre nem vonatkozik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Gondolom ez konkrétan magyarországon belülre vonatkozik, vagy EU-n belül értendő?

  2. Egy javaslat a webáruházhoz: jó lenne, ha átvevőpontos átvétel is szerepelne – pl. Pick Pack Pont. Futár néha problémás tud lenni, rosszabb esetben egy napot otthon kell valakinek tölteni a futárra várva, ha munkahelyre nem tud csomag menni.


Add a Comment