fbpx Skip to content

Ki ne szeretné a LEGO-t, vagy épp a képregény-adaptációkat? Ugye, hogy nincs ilyen! A LEGO nemcsak a fizikai valójában divatos manapság, hanem a számítógépes játékaik is azok, főleg, ha valami amúgy is közkedvelt témával keverik, ilyenek voltak a Star Wars-, Harry Potter-, Batman-, Gyűrűk Ura-feldolgozások is, de most egy brutális LEGO+Marvel kombót kaptunk, melyben több mint 90 Marvel karakterrel játszhatunk.

legomarvel

Az Universe in Perilben szerencsére nem kell azzal foglalkoznunk, hogy melyik karakter filmes jogai melyik filmes cégnél vannak és azok meg tudnak-e egyszer egyezni egy közös filmről, itt szerencsére a legtöbb Marvel szuperhős, vagy szuper gonosz helyet kapott. Így egy játékon belül játszhatunk Vasemberrel, Amerika Kapitánnyal, Farkassal (Rozsomák), vagy akár Pókemberrel és Fantasztikus Négyes tagjaival. A történet szerint a hősökkel meg kell akadályoznunk, hogy Loki és a többi rossz fiú megépítse a szuper fegyverüket, mellyel eltudnák pusztítani a világot.

45 látványos küldetés várja a rajongókat gyönyörű és humoros átvezető videókkal és a garantált LEGO minőséggel. Hosszú órákra le fog kötni a játék, megéri nagyon az árát. Töltsétek le!

[appstore id=”737006024″]

Neked ki a kedvenc Marvel szuperhősöd és szuper gonoszod? Vagy te már kinőttél ebből?

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. pc-n órákig tudtam vele játszani.

  2. A LEGO jó, de a marvell nem mozgat…


Add a Comment