fbpx Skip to content

Nem kérdés, hogy napjainkban a kiegészítők forradalmát éljük. Szinte nem telik el olyan hét, hogy ne hallanánk valami új kütyüről, ami szebbé és jobbá hivatott tenni kedvenc eszközeink használatát. Legyen szó vezeték nélküli hangszóróról, MFI kontrollerről, vagy különböző fitnesz kiegészítőkről, lassacskán beszipkázzák magukat a mindennapi körforgásunkba. Hasonló céllal mutatkozik be a Ringly “okosgyűrű”, ami első látásra jóval kevesebbnek tűnik, mint ami valójában.
ringly-launch-collection

A Ringly nem más, mint egy Bluetooth LE (LE – Low Energy, vagyis alacsony fogyasztású) technológián alapuló, kifejezetten hölgyek számára készült, ujjra húzható kiegészítő, ami a hozzá íródott alkalmazáson keresztül folyamatosan tartja a kapcsolatot iPhone készülékünkkel akkor is, ha az éppen a táska mélyén lapul.

A kapcsolattartás alatt pedig a bejövő hívások és különböző értesítések továbbítását értjük a gyűrű irányába, ami beépített rezgőmotorjával és státuszfényével képes jelezni viselőjének. Az értesítések azonosításához 4 különböző rezgőminta, és 5 különböző színű státuszfény áll rendelkezésre, amelyeket a gyűrűhöz járó (az App Store-ból letölthető) alkalmazásban a felhasználó tetszőlegesen testre szabhat és hozzárendelheti az értesítést fogadó appokhoz. Például amikor üzenetünk érkezik Facebookon, egy megadott minta szerint rezeghet ujjunkon, ha pedig hívásunk érkezik, egy bizonyos színű státuszfény villanhat fel rezgőhatás nélkül.
ringlyapp-connect-2Ha ez pedig még nem lenne elég, akár az emlékeztetőinket is szinkronizálhatjuk az alkalmazással, így biztosan nem fogunk lemaradni egy közelgő megbeszélésről, vagy találkozóról. Három különböző méretben rendelhető, a benne lévő féldrágakő alapján pedig 4 szín közül választhatunk (fekete, fehér, zöld, lila – mely színekhez hangzatos elnevezés társul), mindez egy 18 karátos aranyozott foglalatba ágyazva, egy feltöltéssel pedig nagyjából 3 napig képes működni. Az ára egyébként a funkcionalitását tekintve eléggé borsos, a rendelhető 4 modellből 3 darabjáért $145, a maradék egyért pedig $180 kér el forgalmazó.

Véleményem szerint a Ringly egy hasznos kiegészítő lehet azon hölgyek számára, akik a dekoratív megjelenésüket szeretnék ötvözni a vezetéknélküli technológia adta lehetőségekkel, egy kellemes küllemű gyűrű hozzájárulásával.

Szerintetek mennyire lesz sikeres a termék? Ti kedvet kaptatok a beszerzésére?

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. sztem ezt is elhagyják, vagy leteszik valahova… és hiába csörgeted őket 10 percig… 😀

  2. Böszme nagy….

  3. Es ez mikor lessz kaphato?:)

  4. @bryen01: “We start shipping in Fall 2014”


Add a Comment