Junglecat: a Razer is bemutatta az MFi-s kontrollerét

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már többször is írtunk különböző MFi-s játék kontrollerekről és most szót ejtenénk a legújabban bemutatott darabról, a Junglecat-ről, melyet a Razer, egy perifériákat gyártó cég mutatott be.

junglecat2

Minden eddig bemutatott MFi kontroller más-más elképzelés alapján készült, van Lightning csatlakozós, van Bluetooth-os, joystickos, joystick nélkül, fix méretű, összecsukható, de olyan, mint a Junglecat, eddig még nem volt. Ez a kontroller olyan, mint pár régebbi okostelefon, amelynek a billentyűzetét a hátlapból lehetett kicsúsztani. A Junglecat esetében nem egy QWERTY billentyűzetet lehet kicsúsztatni, hanem a vezérlő gombokat: D-Pad, ABXY gombok és a szüneteltető gomb. Továbbá található rajta még két váll gomb is, illetve a telefon gombjaihoz szabad hozzáférést biztosító vájatok.

junglecat

A Junglecat-ben sajnos nincsen beépített akkumulátor a játékidő meghosszabbításához, viszont letölthető lesz hozzá egy alkalmazás melyben a gombkiosztás módosítható, illetve tartalmazza a kompatibilis játékok listáját, így nem kell a gyártó oldalának aloldalaiban keresgélni az aktuális lista után.

Az ára hasonlóan alakul, mint a konkurens a MFi kontrollereké, azaz 100 dollár lesz, fekete és fehér színben lesz kapható.

Megvásárolni a Razer honlapján tudjátok majd.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!