fbpx Skip to content

Korábban már többször is írtunk különböző MFi-s játék kontrollerekről és most szót ejtenénk a legújabban bemutatott darabról, a Junglecat-ről, melyet a Razer, egy perifériákat gyártó cég mutatott be.

junglecat2

Minden eddig bemutatott MFi kontroller más-más elképzelés alapján készült, van Lightning csatlakozós, van Bluetooth-os, joystickos, joystick nélkül, fix méretű, összecsukható, de olyan, mint a Junglecat, eddig még nem volt. Ez a kontroller olyan, mint pár régebbi okostelefon, amelynek a billentyűzetét a hátlapból lehetett kicsúsztani. A Junglecat esetében nem egy QWERTY billentyűzetet lehet kicsúsztatni, hanem a vezérlő gombokat: D-Pad, ABXY gombok és a szüneteltető gomb. Továbbá található rajta még két váll gomb is, illetve a telefon gombjaihoz szabad hozzáférést biztosító vájatok.

junglecat

A Junglecat-ben sajnos nincsen beépített akkumulátor a játékidő meghosszabbításához, viszont letölthető lesz hozzá egy alkalmazás melyben a gombkiosztás módosítható, illetve tartalmazza a kompatibilis játékok listáját, így nem kell a gyártó oldalának aloldalaiban keresgélni az aktuális lista után.

Az ára hasonlóan alakul, mint a konkurens a MFi kontrollereké, azaz 100 dollár lesz, fekete és fehér színben lesz kapható.

Megvásárolni a Razer honlapján tudjátok majd.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Ezeket most nem erdemes venni ha mindenkepp beruhazok egy iphone6-ra…annyit nem lehet allitani semelyiken se?

  2. @pete66: Hát, ha tényleg váltasz majd iPhone 6-ra, akkor nem érdemes ilyet venni, maximum bluetooth-osat, de az meg inkább iPadhez jó

  3. Engem jobban érdekel hogy Josh-t megtalálták-e


Add a Comment