fbpx Skip to content

A Gameloft mindig is a minőségi játékokról volt híres és ezt a jó szokását a mai napig tartja is a cég. Legújabb játékuk, a Rival Knights a középkori lovagi tornák világába repíti a játékost.

rival-knights

Az iPaden és iPhone-on is játszható Rival Knights-ban az úgynevezett lándzsatörő számban kell a legügyesebbnek mutatkoznunk és megnyernünk a tornát. A győztes párbajokért pénzt kapunk, mellyel fegyverzetünk, páncélzatunk és lovunk képességeit fejleszthetjük. A párbaj sikeressége három dolgon múlik: megfelelő rajtolás, megfelelő sebesség és a pontos célzás.

rivalknights2 rivalknights1

A célzásig a játékot úgy kell elképzelni, mint egy autós gyorsulási versenyt: jó időben kell elindulni a lóval, és ahogy a kocsi esetén, itt is időben kell sebességet “váltani” a lovon. A célzás pedig az első tornán még biztosan egyszerű, mert ott a játék mutatja, hogy hol van az ellenfél gyenge pontja, és oda kell csak egyszerűen irányozni a lándzsa fejét.

Játszhatunk akár az AI ellen az alap tornákon, vagy valós emberi ellenfelek ellen is az egyéb tornák keretein belül a Game Center segítségével. De nézzétek meg róla a videót:

Szép és hangulatos játék, ráadásul ingyenes (freemium), így aki a középkor szerelmese, annak érdemes letöltenie.

[appstore id=”624555293″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Pár napja játszom vele és nagyon tetszik 😀 akadásmentesen fut iPhone 4 7.1.1-en! 😀

  2. Indítás 1: Nincs kapcsolat, kilép.
    Indítás 2: Nincs kapcsolat, kilép
    Indítás 3: Van kapcsolat, kevés a hely a telcsin, kilép
    Indítás 4: Van kapcsolat, van hely, elindul, baszom módon szaggat, majd kifagy az egész.
    Indítás 5: Na ilyen nem volt, mert töröltem az egész sz*rt a telefonról. Gameloft tákolmányokkal még sosem volt jó kapcsolatom….

  3. Ja a próbálkozások egy soha életben nem JB-s up to date 4S-en történtek.

  4. Nekem hibatlanul mukodik, csak nagyon forrosodik a telefon tole es eleg hamar merul. De a jatek nagyonjo!

  5. Mellé lazitasnak a Planets nevu optimalizalatlan nagyon egyszeru jatekot ajanlom, vizsgaidoszakban hibatlanul elveszi ez a ket jatek az idot a tanulastol 😀

  6. Jo kis jatek, kar, hogy varni kell amig ezek a royal sealsek betoltodnek.


Add a Comment