Hivatalos iOS 8 és OS X Yosemite háttérképek

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem meglepő módon új hátteret is kaptunk az új rendszerekhez. Az iOS 8 megkapta a WWDC banneren már látható tengeri képet. Az OS X Yosemite pedig magáról a helyről kapott egy új hátteret. További új hátterekkel nem találkoztunk egyelőre, de volt már rá példa hogy időközben az egyik bétával frissültek a hátterek is.

183259

Yosemite

Letöltés

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Alkalmazásból hogy tudom letölteni, rányomok a letöltésre, megnyitja a képet, hosszú nyomásra csak a nagyító jön elő.
    Köszi a helpet 🙂

  2. Szerencsétlen jampi, aki csinálta az iOS hátteret. Egy stock oldalról szedték össze a képet. Kíváncsi lennék, hogy kapott-e érte egy rakás pénzt, vagy csak kifizették a full licence-t és cső. Azóta gondolom nem ad el belőle…

  3. @medogazda2: bárki, aki stockphoto oldalra tesz fel képeket eladásra, tökéletesen tisztában van azzal, hogy aki megveszi a képét, az felhasználhatja azt annak függvényében, hogy hogyan állította be a jogokat. ha valaki megvette full licensz mellett, akkor arra használja, amire akarja, ez a full licensz lényege.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!