fbpx Skip to content

Az OS X-ben évek óta elérhetőek a widgetek. Ezek érdekes módon nem kerültek át soha az iOS rendszerbe, így sajnos sose kaptunk rendes zárt képernyőt, ahova mi magunk pakolhatunk kedvünk szerint értesítéseket, különböző alkalmazásokat. Ettől függetlenül számos koncepció érkezett már erre is, íme a legújabb.

static-squarespace

Joseph Machalani szerint csupán egyszerűsíteni kell a widgeteket. El kell érni, hogy a felhasználó a legkönnyebben és legegyszerűbben pakolhassa és kapcsolhassa ki-be ezeket. Az alábbi videóban bemutatja, hogy hogyan gondolja ő az iOS widgetek használatát. Nekem felkeltette az érdeklődésemet, szerintem később biztos lesz belőle jailbreakkel egy cydiás csomag.

Íme a videó:

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Nem rosz

  2. Jónak tűnik, én szívesen használnám. Csak sajnos nem szoktam jailbreakelni az iPhonenom, se az iPadem. De emiatt meggindolnám… 🙂

  3. Nekem nagyon bejön

  4. Jó, csak akkor már nagyon eltérne az igazi iOS-től!

  5. Ez jónak tűnik

  6. Jol néz ki!

  7. Előbb kellett volna kijönni vele, így már nincs ideje az Apple-nek lemásolni. 🙂

  8. Nagyon jó! Remélem igazad lesz és valamikor a közeljövőben kijön cydiában! 🙂

  9. Szerintem meg ha csak a lockinfot beengednek az AppStore-ba mar az is előrelépés lenne! Na meg persze van pár tweak amit meg szinten engedhetnenek akar fizetnek is pár db-ért !

  10. @gunar: a sandboxing miatt egyetlen alkalmazás sem módosíthatja a rendszer működését, így nem nyúlhat bele más alkalmazásba vagy a lezárt képernyő viselkedésébe sem. ezért ilyen alkalmazást eleve be sem lehet küldeni, ráadásul felesleges is lenne, mert jailbreak nélkül nem is működhetne.

  11. Ezeknek a widgeteknek nagyon örülnék, értelmes dolog, ez az egy, amit hiányolok az iOS rendszerből.
    Régen droidom volt és ott megkedveltem a widgeteket és negatív dolognak tartom, hogy az Apple nem csinál ilyet.
    Ma kiderül, remélem benne lesz az új rendszerben.

  12. Szerintem nem néz ki jól…

  13. Teljesen felesleges, engem Androidos haverjaimnál is irritál, hogy 125 felesleges oldal van tele widgettel… Ronda!

  14. A widget is olyan mint amikor különféle skineket tesznek fel, ergo az is lehet szép meg giccses is pl a sok oldalon sok widget felesleges. Azoknak sztem az a funkciojuk, hogy ne kelljen aprosagokert appot nyitni, avagy egy oldalon több infót lehessen rajtuk látni.

  15. Jadeye!
    Na pont ez az amit jobban át kellene az applenak gondolnia! Pl miert nem lehet ha en akarom a hívo beírt nevet kimondatni egy appal? (Calltell)
    Vagy az említett lockinfot a gyorshivasokra is használni?


Add a Comment