Gyerekek és az Apple II (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fine testvérek (Benny és Rafi Fine) régóta működtetnek már egy YouTube csatornát, melyen gyerekeket kérdeznek bizonyos régi, ma már kevésbé vagy egyáltalán nem látott, használt dolgokról. Én több videót is láttam már tőlük, nagyon érdekes dolgokat kérdeznek a gyerekek, sokszor pedig ezek kifejezetten viccessé is teszik a szituációt. 

Apple-II-tranparent-800

A legújabb epizódban a régi számítógépek kerültek a középpontba, pontosabban egy Apple II. Először a bekapcsolását kérték a gyerekektől, majd pedig különböző feladatokat adtak nekik.

Nézzétek meg a videót:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Jópofa 🙂

    Hát igen, az én kicsi lányom lassan 1 éves. Mire felnő nagyon sok mindent nem fog ismerni a régi kórból.

  2. Hát igen…a gyerekeinknek rengeteg dolog ma már evidens ami nekünk még anno csoda számba ment. Csak gondoljunk a grafikára pl… Mekkora szám volt anno a 3dfx, ma meg a kölkeknek nem is nagyon téma és hétköznapi dolog szinte hogy egy játék HD minőségű.

  3. Nekem comodorom volt ott kicsit másként de hasonló módon kellett be vinni az adatokat. Tehát a fiam az tuti csak azt fogja csinálni mint én bekapcs és már megy is.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!