fbpx Skip to content

Tegnap futótűzként szaladt végig a Bentley járgányait népszerűsítő reklámfilm az ismert Apple-blogokon, melyet teljes egészében iPhone 5s-sel forgattak, és iPad Air készülékeken, menet közben vágtak, utómunkáztak, a Mulsanne hátsó ülésén, az iMovie mobil verziójának segítségével, miközben New York utcáin koptatták a gumikat.

cover1

Ahogy a videó végén a werkfilmben láthatjuk, az Apple eszközeihez profi kameramozgató és -stabilizáló rendszereket, objektíveket használtak, melyek ára az autóéhoz közelít, ami nem mellesleg alapfelszereltségként tartalmazza az iPadeket és billentyűzeteket. Nézzétek meg a videót:

A reklám egyébként erősen cross-promotion szagú. Ez nem lenne új megoldás az Apple részéről, az iPhone 5s forgalmazása előtt a Burberry londoni bemutatójához biztosították az eszközparkot, majd az elkészült anyagot saját YouTube csatornájukon is publikálták. A cikk írásának pillanatában ez még nem történt meg.

cover

Ettől függetlenül az is elképzelhető, hogy a Bentley az iOS eszközök és az Apple körüli hype-ot, felhajtást igyekszik meglovagolni azáltal, hogy kihangsúlyozza, hogy Apple termékekkel készült a videó.

Nem szabad viszont elfelejteni, hogy elég sok pletyka kering arról is, hogy kedvenc cégünk esetleg egy luxus termékvonalat fog bevezetni. Ebbe a luxus profilba a Bentley pedig simán beleillik.

Ti mit gondoltok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Nagyon jó!

  2. Az Apple felvásárolja a Bentley-t. A kocsiba CarPlay és a Beats által fejlesztett audiorendszer :))

  3. Gyenge kis videó. Mindenki ezt a slowmo videót használja, kicsit már unalmas. Olyan mint annak idején a PS-en a szelektív színtelenítés. Boldog boldogtalan használta.

  4. Ügyesek, hogy a videoban pont az Újságos alkalmazást nyitja meg, amiben persze fekvő módban nem lehet nézni az újságokat, állitani meg nem lehet az ipad-et! 🙂

  5. Ez nagyon jó lett szerintem 😀


Add a Comment