fbpx Skip to content

Csütörtökön kerül a mozikba az új Godzilla film, ami az előzetesek alapján szerintem ígéretesnek tűnik, de majd elválik. Manapság divat, hogy egy nagyobb filmes franchise esetén mindenféle kiegészítő tartalom is megjelenik még a film premierje előtt és ezen extrák közé tartozik a mobil alkalmazás, játék is.

godzilla1

A Godzilla filmhez is megkaptuk a szinte már-már kötelezőnek mondható mobiljátékot. Sajnos ezek a filmes feldolgozások szinte sosem sikerednek igazán jóra, nézzétek meg például a RoboCop játékot, ott csak lőni lehet, és a program mozgatja a Robotzsarut, szerintem nagyon gagyi. A Godzilla esetén szerencsére több szabadságot kaptunk, bár sajnos csak 3 küldetés van az egész játékban, így nagyon nem tudunk mit kezdeni azzal, hogy nem a játék irányítja helyettünk a karakterünket. A küldetések nem nehezek és nem is hosszúak, így nagyjából 20 perc alatt be is lehet fejezni a játékot.

godzilla2

A hangulat egész jó, ugyanis romokban van a város, épületek dőlnek össze mellettünk, halljuk, ahogy Godzilla valahol pusztít és hörög, meg persze néha futni is kell előle. A három küldetésből az első igazán jóra sikeredett, mert ebben kidobnak egy repülőből (ahogyan az előzeteseben már láthattátok) és le kell jutnunk a város egy bizonyos pontjára, de úgy, hogy a levegőben nem ütközünk a társainknak, illetve később már nyitott ejtőernyővel ki kell kerülnünk az omladozó épületeket, sőt van olyan is, hogy az egyiken tátongó lyukon kell át manővereznünk. A másik két küldetés egyszerű túszmentés, úgy, hogy közben mi se haljunk meg.

Amennyiben van üres 20 perced, talán érdemes egy próbát adni neki, de nem kell sokat várni tőle, és legalább nem kell fizetni érte. Ha megnéztétek, hozzászólásban meg írjátok meg, milyen volt a film, és hogy érdemes volt-e megnézni!

[appstore id=”855556927″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. A filmben is a program mozgatja robotzsarut.:)

  2. Dcsatlos, ha lehetne lájkolni, akkor azanaszét nyomkodnám a gombot! :DDD


Add a Comment