fbpx Skip to content

Az alábbi videóhoz nem kell sokat hozzáfűznöm. Lényegében egy 20mm-es kaliberű lövedék kettéválasztja az iMac belsejét. Azt ne kérdezzétek, hogy ennek mi értelme, minden esetre eléggé látványos, amikor lelassítják.

A videó végén pedig láthatjuk ki lesz a következő áldozat. Na arra már én is kíváncsi vagyok! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

27 Comments

  1. A Mac Prora en is kiváncsi lennnek… 🙂

  2. Csodálatos korban élünk….

  3. Qrva jo az a stukkker lenne par idiota akin szivesen letesztelnem hihihihi

  4. Nem tudom mire jó ez, mármint ebben teszt nincs, mert elég nyilvánvaló mi fog történni, de ha ennyire szereti a fegyvereket, és ennyi pénze van, nekem adhatná azt a mac pro-t, és kipróbálhatná magán az .50 kaliberest. Persze nem akarok rosszat neki, csak adja nekem a pro-t, és lövöldözzön a páncéltörővel páncélozott dolgokat, mert annak sokkal több értelme lenne:) Ő szegényebb nem lesz, a fegyvereknek a céljuknak megfelelő tárgyakra gyakorolt hatását láthatjuk, és nekem is lesz egy méregdrága kütyüm ingyen…. ez asszem win-win.

  5. @Celldweller: Nekik pénzük abból van, hogy megnézik az ilyen videókat több százezren – több millióan. Reklám.

  6. Az ilyentől teljesen hülyét kapok..más arrol álmodik és küzd,hogy legyen egy ilyen gépe,ezeknek meg az a hobbi,hogy szarrá lövik meg törik..parádéé:/

  7. Itt is megnyilvánúl az amerikai idiótizmus, ebben semmi poén és teszt nincs, ilyet csak beteg ember csinál erős komplexussal!!!

  8. Ezt a videot 270 ezer ember nezte meg, az 5s keresztulloveset 6 millio. Nem igaz, hogy nem ertitek, hogy ez nem arrol szol, hogy teszteljek, poenkodjanak, hanem hogy keresztul lovik, felveszik videora es azt ilyen sok ember nezi meg. Ebbol elnek, reklam bevetel a videok utan, befektetok, stb. Talalj ki valamit, hogy mit csinalsz az eszkozeiddel, ami egyedi es egy ido utan te is meg fogsz tudni elni belole.

  9. Én értem, hogy miről beszélsz, viszont ilyet ép elméjű ember nem csinál! Egyre torzabb a világkép és az abnormális a normális, mert ugye a pénzkeresés munkával jár és az a legtöbb mai embernek nagyon büdös!!!

  10. @Ed Harley: Miért nem csinál ilyet ép elméjű ember? Szereti a fegyvereket, a kütyüket, volt egy ötlete, hogy keresztül lövi őket és felteszi YouTubera. Bejött neki. Mivel dolgozik ő kevesebbet, mint mondjuk egy humorista vagy egy újságíró?

  11. Látom megfertőzött az amerikai idiótizmus, a munkáról sokaknak nincs fogalmuk, talán el kellene menni katonának ha ennyire szereti a fegyvereket, de gondolom az is büdi ;)! Az én véleményem ez, lehet fikázni, meg megszólni érte, de a véleményem akkor sem változik! Jó poén mi – neked, nekem nem ;)! Sajnos az abnormális a divat, mint pl. a dalfesztivál győztese, mondjuk ha rá lövöldözött volna akkor az nekem is tetszett volna :)!

  12. Nem érted, embert ölni bűn és elítélendő, de ha te azt az izét embernek tartod akkor gratulálok :)!

  13. @Ed Harley: az előbb mondtad, hogy ha a győztesre lövöldözött volna, akkor az tetszene… Ebből már nem húzod ki magad. Te beszélsz, hogy embert ölni bűn, mikor meg ez a véleményed.
    Ne mondj már ellent magadnak kérlek! 🙂

  14. Nem mondok ellent magamnak és nem is akarom kihúzni magam, de én azt az izét nem tartom embernek és nem is okozna lelki traumát, ha az összes hasonló emberke eltűnne a földről szimpatizánsaival együtt!

  15. @ef-dani:
    Értjük mi, hogy ebből kapja a pénzt, de azt jobban értenénk, ha abból kapná a pénzt, hogy a célnak megfelelő dolgokat lövöldözi lőfegyverekkel. Arról is csinálhatna slow-mo videókat, hogy kevlár+acél+még valami hi-tech szövetet lövöldözne ugyanezekkel a fegyverekkel, mert az teszt lenne, és nem öncélúan “szórakoztató” műsor, ugyanennyi lenne a nézettsége, viszont akkor nem tenne tönkre tök feleslegesen méregdrága cuccokat, amik nem arra készültek, hogy szétlőjék őket.
    Értem én a koncepciót, szórakoztató is a maga módján, de az még szórakoztatóbb lenne, ha azt látnám amit az imént leírtam. Ez így egy kicsit keserédes.

  16. Én tartom a véleményem, az ilyen beteg degenerált emberekre nincs szükség, sajnos példa a fiataloknak, hogy abnormálisnak kell lenni ahoz, hogy sikeres legyen. Szomorú degenerált világkép, hagyni kell az ilyet ugye, szegény kis ártatlan sebzett madár pffffff…., ha rajtam múlna……

  17. @Ed Harley: Milyen amerikai idiotizmus fertőzött meg? Te vagy megfertőzve valamivel, de nagyon. A fazonnak volt egy ötlete, ami bejött neki. Fejtsd már ki légyszives a munkát! Mivel rosszabb ez, mint egy humorisra? Egy sportkommentátor? Mivel dolgozik ő kevesebbet?

    @Celldweller: 6 millióan nem néznék meg azt, hogy belelő a legújabb kevlár mellénybe. Pláne nem tudna belőle sorozatot csinálni.

  18. ef-dani: ha már meg kell fogalmazni a munkák közti különbséget, akkor ott már baj van. Több kérdésem is volna, pl., hogy mit keres egy ilyen komoly fegyver egy srác kezében? Talán háborúra készül? Egyáltalán egy civil kezében mit keres fegyver? Ha tesztről van szó akkor nagyon érdekes hogy szétlő egy iMac-et, de lehetne akármilyen monitor is, vajon mi lehet a végeredmény :). Láthatjuk milyen jól működik amcsiba a fegyvertartás, a tanár megsérti a tudatlan lurkót és ő bosszúból visszamegy irtani a suliba, bravóóó ;)! Soroljam még…….? Népbutítás felsőfokon 2.0, tudom lesz ez még rosszabb is, de én nem kérek belőle, ezért számomra szánalmas ez a videó! Kinek a pap kinek a papné!

  19. Szerintem meg inkább te vagy a szánalmas, hogy itt vergődsz a faszságaiddal.

  20. muhahaaaa kedves farkas63, jól megmondtad ;)!

  21. @Ed Harley: 😀 Jót röhögtem, még mindig nem tudod megmondani, hogy ez mitől rosszabb, mint egy humorista például? Ez mitől nem munka? 😀

    Mit keres egy civil kezében fegyver? Hát elárulok neked egy nagy titkot, itthon is bárki, aki elmúlt 18, kimehet egy lőtérre, még csak erkölcsi bizonyítvány sem kell hozzá. Megfelelő kapcsolatokkal vagy katonai, rendvédelmis múlttal akár komolyabb (pl. a filmben szereplő) fegyverrel is lehet lőni. Civilnek.

  22. ef-dani: ha neked ez normális akkor én is jót nevetek rajtad, ha körülötted lévö fiatalok majd fegyverekkel járnak akkor is így tetszen ;)! Ha nem érted a munka és munka közti külonbséget akkor kár is beszélni erről! Részemről lezárt az ügy, nekem ez se nem vicces se nem normális, tesztnek meg végképp nem nevezném! Én voltam katona, nem is akármilyen rendfokozattal szereltem le, de kíváncsi lennék, hogy közületek kik voltak, mert a nagy szájhős emberkék akik bejöttek baromi nagy arcal, pár nap elteltével kis pincsi kutya vált mindegyikből!

  23. ilyen erővel, amikor a világban sokan konkrétan éheznek, hasonlóképp érthetetlen, amikor valaki ételt dob ki, mert nem bírta megenni. mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, akár egyetértünk ezzel, akár nem. a videót készítő erre költötte. ez az ő döntése volt.


Add a Comment