fbpx Skip to content

A Liste egy olyan zenelejátszó alkalmazás, amely egy új zenehallgatási élményt nyújt a mindennapokra. Az app alapkoncepciója, hogy van egy lista (Liste) és a program az ebben szereplő dalokat játsza le. Tehát a felhasználó mindig lejátszási listát hallgat, amibe a dalokat többféle módon teheti be.

first

A következő módokon lehet a Liste-hez dalokat hozzáadni: lista végére fűzés (append), lista elejére fűzés (prepend), az éppen játszódó dal után beillesztés (insert) és a legutóbb beillesztett után beillesztés (insert after). Utóbbi akkor nagyon hasznos, ha több elemet akarsz egymás után beilleszteni.

Ezeket a módokat pedig bármin – legyen az egy album, dal, vagy akár egy előadó összes dala – egyetlen swipe-al végre lehet hajtani. Így a Liste-edet pillanatok alatt feltöltheted dalokkal. Az egyszerű, mozdulatokkal való vezérlés az egész appot meghatározza, például az éppen játszódó dal beállításánál, vagy egy hozzáadás visszavonásánál.

sec

Az alkalmazás fő célja többek között, hogy megszüntesse az állandó dalváltásokból adódó kényelmetlenségeket. Így előre, pár mozdulattal listába rendezheted azokat a dalokat, albumokat amiket hallgatni fogsz és utána már nem kell foglalkoznod a dalváltással. Ez biztonságot nyújt például közlekedésnél és persze kényelmet is futás, sétálás vagy munka közben.

Az app még igen korai állapotban van, sok plusz funkcióra és javításra lehet számítani a közeljövőben annak érdekében, hogy egy különleges és praktikus zenehallgatási élményt nyújtson.

[appstore id=”849119367″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Miért nincsen benne magyar nyelv? Nem beszélnek már magyarul a fejlesztők?

  2. Nagyon jó kis app :).

    Csapszi: Vannak olyan alkalmazások ahol nem éri meg magyar nyelvre optimizálni, egyszerűen azért mert elég kis területről beszélünk(világszerte) és ha nem konkrétan a magyar piacra tervezed az App-t akkor túl sok időt emésztene fel. Vagy annyira alapszintá angol tudás szügséges hozzá (pl. itt), ami nélkül manapság már “élni sem lehet”…

  3. konkrét keresés funkció nincs benne?
    amúgy meg 4 angol szó van benne amit mindenki ismer aki hallgatott már életében zenét, nem kell ide magyar 😀

  4. Köszi a visszajelzéseket!

    @davka: Igen, négy angol szó miatt nem tarottam annyira fontosnak a lokalizálást. 🙂
    Mindenképp bele fog kerülni a keresés majd update-ként, sok mással együtt!

    Amúgy ezen a pályázaton egyetlen iOS-es alkalmazásként indult az app, ha valaki szeretne szavazni rá azt nagyon köszönöm!

  5. 4 angol szó van az app-ban. Mennyi idő lehet magyarra fordítani 4 angol szót? 5-6év? O.o
    Ha már magyar fejlestők, akkor minimum, hogy magyar nyelven is kiadják, nem? Meg mondjuk spanyolul, németül és kínaiul 😀 Nem lenne szerintem több 2 óránál… Egyébként semmi értelme 😀 Zene app sokkal jobb, ott is meg lehet ugyan ezeket csinálni, bár nem ilyen gyors, de sokkal szebb és okosabb 😉
    Tehát a héten már 2 használhatatlan appot készített a magyar fejlesztőség 😀 (többet is…)

  6. @mrnigo222: A lokalizáció azért nem a legtriviálisabb probléma, még négy angol szó esetében sem (gondolj csak arra, hogy az esetenként sokkal hosszabb magyar szavak ugyanakkora helyet kapnak, mint angol megfelelőik). Egy ilyen lépés megtervezése sokkal alacsonyabb prioritású, mint maga az alkalmazás kiadása (a várható közönség lényegesen nagyobb, mint a magyar felhasználók köre).
    Az app egyébként szerintem jó, kellemes használni (hagytam is review-t). Látszik rajta, hogy első verzió, de pont ezért fölösleges lehúzni (rosszabb esetben 1 csillagos review-t írni), várhatóan azért bekerülnek majd a hiányzó szolgáltatások.


Add a Comment