fbpx Skip to content

Lassan, de biztosan érkeznek az iOS 8-cal kapcsolatos pletykák. A Tech Radar nevű külföldi portál egy videót is készített ezzel kapcsolatban, összeszedték azokat a pletykákat, funkciókat, amik több, mint valószínű, hogy tényleg elérhetőek lesznek az új rendszerben:

Eközben Pierre Blazquez érdekes dolgokat talált az iOS 7.1 rendszerben. Az egyik fájlban olyan utalásokat talált, ami alapján elképzelhető, hogy a következő iPad ujjlenyomat-olvasót is tartalmazni fog már. Ez egyébként logikus lépés lenne, a kérdés persze az, hogy csak az új, normál méretű iPad vagy a kisebb iPad mini is megkapja-e majd ezt az újdonságot.

177233

Ti mit gondoltok? Mi várható az iOS 8-ban, és az új iPadek kapcsán?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

8 Comments

 1. Nekem bejövős 🙂

 2. használom egy ideje

 3. Én már a multi usernek örülnék. Egyszerű példa:
  – vagyok én full joggal
  – van a párom picit korlátozott joggal
  – van a guest szinte semmilyen joggal

  Attól függően, hogy kinek az ujjával oldják fel a telefont, automatikus beléptetés történne.

  Ui.: ez a közös iPaden talán még fontosabb volna.

 4. @kleinguru
  Igazán jó lenne ha bevezetnék 🙂 hasznos lenne

 5. Nagyon ütős video, ha ilyen lenne instant get

 6. Szerintem is a multi user nagyon fontos lenne! Vicces hogy bárki aki kézbe veszi az iPadom hozzáfér bármihez. Pl mail… ( persze lehet használni pl. Gmail appot jelszóval, de az igy már a napi használatban pl. képek doksik emailes megosztása esetén már nem praktikus) A carplay, meg ez az egészségügyi modul valahogy nem tud felizgatni, és nem hiszem hogy a userek nagy részét- legalább is itthon- nagyon meghatná…

 7. @N4nom4n
  Ezt most hogy érted???

 8. General-settings-restrictions nem erre van?


Add a Comment