Végre iOS 7-es designt kapott a Viber

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyjából 11 hónappal ezelőtt az Apple bemutatta a WWDC keretén belül az iOS 7-et, mely nem csak funkciók, hanem design terén is nagy újítást hozott. Azóta a fejlesztők igyekeztek alkalmazásaikat az új kezelőfelülethez igazítani. Ez sok alkalmazás esetén hónapokba tellett, ahogyan az egyik legnépszerűbb üzenet és VOIP híváskezelő alkalmazásnál, a Vibernél is.

viberios7

Nagyon megörültem, mikor láttam az App Store-ban a frissítési leírást, hogy végre az iOS 7-hez igazodó kinézetet kapott a Viber, de aztán kicsit csalódnom kellett. Sokkal jobbra számítottam, főleg, hogy az internet különböző bugyraiban lelkes dizájnerek sokkal szebb Vibert alkottak. De inkább nem is panaszkodom, örüljünk az új kinézetnek és az ezzel együtt járó rengeteg remek újításnak.

viberios72

Az iMessage esetén lehetőségünk van az olvasottsági visszajelzést küldését ki- és bekapcsolni és szerencsére ezt mostantól a Viber esetén is megtehetjük, bár sajnos itt se lehet személyspecifikusan, vagy mondjuk listákba rendezni ismerőseinket, hogy kinek küldje vissza az app az olvasottságot és kinek nem. Ez mind szép és jó, de az új kinézeten túl a frissítés legjobb új funkciója, hogy mostantól le tudunk tiltani embereket Viberen, így se írni, se hívni nem tudnak minket.

Továbbá mostantól egyszerre több képet és hosszabb videóüzeneteket is küldhetünk, illetve már egy gombbal kapcsolható az appra vonatkozóan, hogy ne csak álló, hanem fekvő módban is küldhessünk üzeneteket. Amit viszont nem értek, hogy miért van szükség arra sok háttérre az üzenetekhez, csak elcsúfítják a szép, letisztult dizájnt.

Viber Messenger: Chats & Calls
 • Viber Messenger: Chats & Calls
 • Méret: 227.72 MB | Verzió: 17.5.0
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Te milyen, internet alapú üzenetküldést használsz elsősorban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Ezek még érdekelhetnek:


 1. üzenetre egyértelmű fb, alig van ismerős, vagy munkatárs, aki nincs fent, ingyenes hívásra meg a viber, a skype-ot agyonveri stabilitásban és minőségben is és alig fogyaszt adatot, 3g-n is bőven használható

 2. Nem jailbreakes iphone-on hogyan tudnék egy normális hátteret hozzáadni? Legalább egy (akár blur-ös) lila szerűséget beleraktak volna a hátterekbe, hogy igényesen nézzen ki, de ott a viber fejlesztőknél a szépérzék valahol a béka segge alatt lehet.

 3. 1gb os vodafone mobilnetem van es valamiert nem kuldi el a viber az uzenelet mobilnettel… Nemtudjatok miert lehet ez ? A tobbi ismerosomnek ugyan ilyen nettel pedig elkudli.

 4. -ezer éve lehet állítani hogy küldjön olvasottsági jelzést vagy nem.
  -fekvő mód volt eddig is
  -háttereket ki lehet kapcsolni akinek nem tetszik(egyszínű szürkét kell beállítani)
  -szolgáltatók korlátozzák a voip forgalmat(viber is ide tartozik). Vodafone mindenkinél. Telekom és Telenor is a kisebb csomagoknál. Ez azt jelenti hogy akadozik a viber hívás, használhatatlan. Olyat hogy az üzeneteket is korlátozná még nem hallottam, de ezek szerint a voda meg merte tenni… A voip és egyéb korlátozásokról a szolgáltatóknál az Egységes internet szolgáltatás leíró táblázatban tájékozódhattok.

 5. Egy teszt johetne a voip alkalmazasok adathasznalatarol is. Nalam a facetime jott be eddig a legjobban hangminoseg teren. De azoknal az ismeroseimnel akiknek nincs iPhone ott szart se erek vele. Kinek mi jott be eddig?

 6. Napi szinten használom a Vibert külföldről tartva kapcsolatot az otthoniakkal. Engem különösebben nem érdekel a dizájn, hiszen az ízlés kérdése. A minőség viszont annál inkább. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki tapasztalta a hang időbeni kisebb-nagyobb eltolódását VOIP alkalmazások használata esetén. Ez nem meglepetés. Ami viszont számomra az, az a FB VOIP szolgáltatása. A hétvégén volt egy hosszabb hívásom azon és végig kifogástalan minőség volt a legkisebb késleltetés nélkül. Ajánlom figyelmetekbe!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!