fbpx Skip to content

Megjelenésében és funkcióiban is átalakult a Magyar Nemzet Online (MNO) mobil applikációja, amely az iOS és az Android rendszerű telefonokon is működik. A fejlesztés egy jóval átláthatóbb, egyszerűbb és szebb menürendszerbe foglalta az MNO tartalmát. Az új alkalmazáson keresztül élőben hallgatható a Lánchíd rádió adása, de további extra funkciók is belekerültek.

screen568x568-5 screen568x568-6

A március elején élesített applikáció legfontosabb funkcionális újításai közé tartozik a cikkek szerző szerinti keresése és listázása, a lokáció alapú hírkeresés, vagyis a helyi hírekre való szűrés lehetősége, valamint az offline funkció, amellyel a korábban elmentett cikkek adatkapcsolat nélkül is olvashatóak. Lehetőség van a cikkek megosztására és a hozzászólásra, emellett kiemelendő a „Breaking News” modul, amely a rendkívüli hírekről küld push üzeneteket az olvasóknak.

Mindezen megjelenésbeli, és tartalmi ráncfelvarrások mellett az applikáció egyik legfontosabb innovációja a rádiózási lehetőség: a Lánchíd rádió menüpont alatt a rádió élő adását hallgathatják telefonjukon a felhasználók.

„Alkalmazásunk funkcionális és megjelenésbeli fejlesztésére meghívásos tenderen választottuk ki az ügynökséget. Célunk megvalósult: olvasóink a jelenlegi felhasználási igényeket maximálisan kielégítő applikációt kaptak, amelyet terveink szerint folyamatosan továbbfejlesztünk, és egyéb extra modulokkal bővítünk majd.” – mondta el Bíró Mátyás, az MNO főszerkesztő-helyettese.

screen568x568-7 screen568x568-8

Az alkalmazást az Extreme Net digitális ügynökség fejlesztette, vezetője, Józsa Ferenc a megbízás kapcsán elmondta: „Több éves fejlesztési és kommunikációs ügynökségi tapasztalatunk mellett kihívást jelentett az MNO applikációjának újrahangolása, a megrendelő csapatával való szakmai együttműködéssel, és a végeredménnyel azonban elégedettek lehetünk.” „Kiemelendő a saját fejlesztésű mögöttes mérési rendszer, amely alapján mind az olvasói szokásokat, mind a hirdetői oldal aktivitását részletesen nyomon tudjuk követni az applikáció használata során.” – tette hozzá.

[appstore id=”563490680″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. A legszebb alkalmazás a telefonomon. Az előző verziót nem szerettem, most viszont nagyon szexi lett az app. Le a kalappal a fejlesztők előtt! Erre is büszkék lehetünk!

  2. Millió újságnak van appja, miért pont az MNO-t reklámozzáktok? Most tényleg muszáj politizálni?

  3. @vjan: senki nem politizál; ez egy PR cikk, és jelölve is van, hogy az. ha másik újság appja frissül, és kérnek róla egy PR cikket, akkor az is ugyanúgy kikerül. ha nem egyezik az adott újság hozzáállása a politikai nézeteiddel, akkor ne olvasd őket.

  4. Ezeket a búrákat kellene megújítani, akik myomják a kamu rizsát az MNO-ban.


Add a Comment