fbpx Skip to content

Még most is vannak olyan emberek, akik YouTube-ról hallgatnak zenéket, pedig manapság már számtalan, akár ingyenes zenei streaming szolgáltatás is elérhető. Ilyen például a már itthon is elérhetővé vált a Spotify. De mi van akkor, ha valaki ragaszkodik a YouTube-hoz?

Photo 547 Photo 553

A YouTube-on általában minden zeneszám elérhető és nem is kell hozzá semmilyen kliens, így nem csodálom, hogy rettentően csábító az egyszerű internetezőnek.

Pár napja jelent meg a Tuner For YouTube nevű alkalmazás, mellyel egyfajta zenelejátszóvá alakíthatjuk át a YouTube-ot. Az alkalmazás telepítése után egy zenelejátszót kapunk, ami a YouTube-ot használja. Segítségével 1-1 kattintással streamelhetjük bármilyen YouTube videónak a hangját. Az alkalmazás abban a tekintetben egyébként nagyon okos, hogy ezt megpróbálja a lehető legkevesebb adatforgalomból megoldani, ami persze azzal is jár, hogy rosszabb minőségben kapjuk meg a zenét.

Photo 551

A képen jól látszik, hogy van egy “Buffered” adat, illetve a letöltési sebesség. A Buffered rész a videó/zene adatforgalom-igényét jelzi, a sebesség pedig logikusan a mobilinternetünk aktuális sebességét, hogy mennyivel töltjük le a YouTube zenét.

Screen Shot 2014-03-11 at 22.38.17

A fenti képen látszik, hogy több, különböző formában is érhető el egy videó, persze nem minden esetben ennyire széles a skála, olykor akár 5-10-15MB-os videóval is találkozhatunk egy-egy zeneszám esetén. Ettől függetlenül az app rendkívül szép. Pontosan azt kapjuk, amit elvárunk egy zenelejátszótól. Lejátszási listákat készíthetünk, kereshetünk a zenék között, népszerű előadók közül választhatunk.

Photo 549

Tulajdonképpen egy teljesértékű zenelejátszót kapunk, ami fut a háttérben, elérhető zárt képernyőről, illetve akár a vezérlőközpontról is irányíthatjuk. Támogatja az AirPlay-t is, így akár AppleTV-re vagy más AirPlay-támogatott kiegészítőre is kirakhatjuk zenéinket. Az ára egyelőre ingyenes, de hamarosan fizetőssé válik, így akinek szüksége van rá, töltse le mindenképp!

[appstore id=”729354480″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. A YouTube-nál nincs jobb.. Mivel az van beégve az emberek tudatába.. Sok más hasonló app-al próbáltam.. De mindig azt vettem észre, h a YouTube-t indítom.. Legalábbis nálam ez a helyzet.. 🙂

  2. nekem meg a soundcloud jon be valahogy

  3. Zsenialis, koszi

  4. Letöltöttem, de szerintem nem nagy durranás.. sőt, elég gagyi… De biztos van, akinek tetszik. 🙂 Mindenesetre a sima Youtube app sokkalta élvezhetőbb. :ok_hand:

  5. fúúú gyerekek ez hangminőségben nagyon rossz : ( jó koncepció lenne, ha lehetne minőséget is választani, de ez így semmit nem ér… vagy csak én nem találtam választási lehetőséget? (ugyan az a dal youtube apphoz képest sokkal rosszabb, élvezhetetlen minőségben szól)

  6. esetleg ha lenne benne gyors előre és hátra tekerés a számokon belül, akkor el is érné egy alap lejátszó szintjét 😀

  7. háááát ez nem rossz kezdeményezés, de ennél a hangminőségnél az is jobb ha felmásolom otthon a zenét… Ha hangminőséget meg lehet majd választani, akkor majd tán jó lesz. de így még gyenge.

  8. #4 Hiányos még, szerintem kicsit béta is … de a gyári Tube app nem megy háttérben sajnos, szóval szerintem is van létjogosultsága.
    Remélem a srác odateszi magát és megfejleszti a hiányzó dolgokat hamarosan és jó lesz ez! :ok_hand:

  9. akkor segítséget kérek!!
    régebben ha megnyitottam egy youtube linket, akkor bejött egy új ablakban a youtube és tartalomtól függetlenül elkezdte játszani az adott videót.
    viszont az utóbbi pár hétben (hónapban), az van, hogy megnyitja az új ablakot de az üres marad, és csak a fehér hátteret látom a böngészőben, pedig tudomásom szerint semmit nem állítottam el. példának okáért a vimeo az megy.
    szóval a kérdésem az, hogy ilyenkor mi van? 🙂

  10. "Még most is vannak olyan emberek, akik YouTube-ról hallgatnak zenéket" -micsoda elmaradott népek

  11. Mctube sokkal jobb. Lehet menteni videot akar 1080p minosegben is , zarolt kepernyos lejatszas, hatterben futva is szol. Jo minosegu hangzas, egyszeru kezelhetoseg., lejatszasi listat is lehet vele folyamatosan jatszatni ha jol tudom. Akinek ajanlottam edsig mindenkinek bevalt. Egyetlen hianyossag, hogy kedvemceket es megnezendo videok listajat nem jatsza le folytonosan. Probaljatok ki:)

  12. Tudja azt hogy a hangon ne rontson, viszont a képet vegye ki?

  13. Ilyen az itube ingyenes verziója,csak sokkal jobb. Olyan mint egy lejátszó. Igaz csak zenehallgatásra használom,mert lementi,és net nélkül is tökéletesen megy,de hangminőségben,gyors tekerésben is tökéletes. Nekem az itube pro is van,ami már ios 7 designt kapott,de ott net nélkül nem megy semmi. Érdekes,mert a videóminőségben is jobb az ingyenesnél. Én az ingyenest ajánlom!!


Add a Comment