fbpx Skip to content

Brutális! 🙂 Mr.Thaibox123 fittyet hányva a garanciára, fogta és kicserélte az új Mac Pro-jában a processzort egy 10 magosra. Az új processzor, ami egy E5-2690V2 3GHz-es változat, 10 magosra gazdagította az alaphelyzetben 6 magos Mac Pro-t, és a kolléga tesztelte is pár alkalmazással.

macpro2013cpuifixitsmall

Erről persze videót is készített:

Aki komolyabban kíváncsi arra, hogy hogyan kell szétszedni a Mac Pro-t és kicserélni a processzort, az pedig nézze meg az alábbi videót:

Egyébként az utóbbi 2 hétben mi is kaptunk egy Mac Pro-t tesztelésre, amiről hamarosan írunk is. Elöljáróban annyit, hogy ezt a szörnyeteget egy átlag felhasználónak szinte képtelenség komolyabban megizzasztani!

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Úr isten!

    Nagyon tetszik ez a cucc! Egyszerűen fenomenális!

    A cserét meg megértem ha már van egy ilyen gépem, nehogy már valami “gagyi”
    Cucc hajtsa!

  2. Ez egy nagyon jó gép, de ezzel olyan löketet adott a mókus neki hogy sokáig ellesz vele 🙂 alapból sem lassú de így 😀

    Amúgy szépen kitalált az egész vas, nagyon egyben van és a belseje is szép ahogy almáéknál szokott! Az meg külön jó pont hogy a kémény elvet használják a kiáramló meleg levegő kijuttatásához (ugye amúgy is arra felé távozna) A szilárd elektrolitos kondik hosszú élettartamot sejtetnek, de ezt majd az idő eldönti! Általános felhasználásra szerintem manapság egy i3 is mindenre elég (amúgy is rendernél a gpu számol, pl Final Cut) Tetszik, megint nagyot alkottak…

  3. 6 magos lesz az alaphelyzetben, nem 4! 🙂

  4. @gybacsi: javítva, köszi. a Mac Pro alaphelyzetben 3.7GHz quad-core with 10MB of L3 cache processzorral jön, de a videóban valóban 6 magosat cserél ki.

  5. Akkor most mennyivel lett gyorsabb?

  6. De pedig meg lehet izzasztani, mert a Crysis 3-at épphogy vitte maxon 4K-val 🙂

  7. @Motyon: Windowson, 1 GPU-t használva, ami nem is játékra lett tervezve 🙂
    Nagyszerű teszt volt arra, hogy bemutassák a hülyeségüket.

  8. @ef-dani: Windowson crossfire modban mindket gpu megy jatek alatt. Mondjuk egy gtx780 sli vagy r9 290 crossfirehez kepest sokkal gyengebb.

  9. @higher: Ha meg van csinálva a játék rá…

  10. Mac pro alatt ment. Hogy milyen opremdszer azt nem tudom de micsoda hülyeség h windows 1 gput tud? Hát vannak 3 meg 4 SLI-k.


Add a Comment