fbpx Skip to content

Korábban már írtunk a Trafik Lokátor nevű dohánybolt kereső alkalmazásról, azonban most a fejlesztők szeretnék magasabb szintre emelni az appot a Ti segítségetekkel.

A Trafik Lokátor mögött álló  illion IT group hamarosan frissíteni fogja az alkalmazást, így megkeresett minket, hogy segítsünk neki, illetve segítsünk közösen az adatbázis frissítésben. Mindenki jól tudja, hogy a dohányboltok adatbázisa sajnos nem éppen használható, nagyon sokszor nem valós adat szerepel, rossz nyitva tartás, hibás cím. Ezt szeretnénk most közösségi úton frissíteni.

Photo 374 Photo 373

A Traffik Lokátor egyébként egy rendkívül letisztult és ingyenes, reklám mentes nemzeti dohánybolt kereső app. A dohányboltra kattintva könnyedén jelenthetjük a hibát, például, ha hibás a nyitva tartás vagy az üzlet elhelyezkedése. Ehhez nem kell mást tenni, mint a dohánybolton belül a jobb felső sarokban lévő felkiáltójelre kattintani és jelenteni a hibát. Amennyiben nem olyan egyszerű a probléma külön a [email protected] címre is írhattok levelet.

Photo 375

Tehát kérünk titeket töltsétek le az appot, használjátok és segítsetek frissíteni az adatbázist a közösség erejével! Legyen egy hibátlan, jó dohánybolt kereső alkalmazásunk, ami ingyenes!

[appstore id=”680557191″]

(A cikknél a politikai fennhangú hozzászólásokat törölni fogjuk.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. na igen a sok szemét között nem lehet találni egy normálisat, megnézzük ezt akkor.

  2. inkább szokjatok le erről a szarról. nem csak pénzt, de egészséget is spórolnátok vele. rajtam múlna minimum 1000%-os adót vetnék ki rá. 🙂

  3. Mindegyikhez beírjuk, hogy bezárt 🙂


Add a Comment