fbpx Skip to content

Korábban írtunk már a Spotify-ról, mely még 2013 decemberében vált elérhetővé hazánkban. Akik még nem hallottak a Spotify-ról, mindenképp érdemes kipróbálniuk, mivel az egyik leghíresebb és legjobb zene streamelő szolgáltatást nyújtják a világon. Tehát nem kell zeneszámokat letölteni, azonnal elérhető a világ szinte összes zenéje, naprakészen. Csupán regisztrálnod kell, és már hallgathatod is bármelyik kedvenc előadód zeneszámait, ingyen.

Screen Shot 2014-02-19 at 11.49.50

spotify.com/hu/paypal

A 2014. feburár 28-ig elérhető akció ideje alatt 60 napos ingyen prémium szolgáltatást kaptok, ha bankkártyával vagy PayPal fiókkal regisztráltok be új felhasználó létrehozáskor a fenti képre, vagy linkre kattintva. Ezt egyébként olyan meglévő felhasználók is megkaphatják, akik még nem rendelkeztek prémium fiókkal, nekik is csak aktiválni kell. Azonban, akik már használták a Spotify-t prémiumként, azok sajnos erre az ajánlatra nem jogosultak. Érdemes esetleg ilyenkor egy másik felhasználót készíteni, ha nem zavar.

photo 1-1 photo 2-1

Az ingyenes 60 napos prémium aktiváláshoz adj meg egy PayPal fiókot vagy bankkártyát, majd pedig kövesd az utasításokat. A prémium szolgáltatás segítségével akár számítógépen, akár az iPhone-odon is hallgathatsz zenét reklám nélkül, akár offline módban is. Az offline mód talán a legfontosabb, mivel így a például otthon letöltött zenéket útközben, internetforgalom nélkül is hallgathatod.

photo 3-1

Amennyiben mégsem tetszik a prémium, természetesen bármikor kikapcsolhatod az automatikus bankkártya vagy PayPal terhelést. A Szifon.com csapat több tagja is hónapok óta használja a Spotify szolgáltatásait, mindenképp ajánljuk, hogy próbáld ki!

Akinek már van felhasználója, az erre találja az Apple reklámokban, és eseményeken elhangzott zenéket:

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. De jó, eddig csak 30 volt… 🙁

  2. A Music Box ugyanez Cydiabol

  3. És a Music Box megy Winen, Macen, Androidon is? Na látod, hogy nem ugyanaz. Nekem a Spotify tökéletes munkahelyi zenehallgatásra pl, nem fogom a telefonomat ezért meríteni.

  4. S hogy kell lemondani pontosan a pay pal oldalon?

  5. Arra en is kivancsi vagyok, hogyan kell lemondani 🙂

  6. Nem a PayPaypalon kell lemondani hanem a spoti appon belül “cancel subscription” ha jól írom. Harminc naposnál akár azonnal le lehetett mondani ugyanis aktív marad az aktuális harminc napos periódus végéig.

  7. Soundcloudról hallottunk már?
    Teljesen univerzális és ingyenes 😉

  8. @Arcor: spotify appon belül hol van a cancel subscription?

  9. @Arcor kérdésére engem is érdekelne a válasz…
    A másik pedig, ami engem érdekelne, hogyha most én megadtam a kártyám adatait, de ha ezt követően én ezt azonnal "lemondom", attól még továbbra is tudom hallgatni a zenéket net nélkül? Vagy hogy is van ez? Sokat utazom, de nem akarom a 3G-s netem elhasználni ilyenekre, így ez nagyon jól jönne, ha net nélkül menne a dolog.
    Kérlek írjatok!

  10. Mielőtt lejár a 60 nap le kell mondani! A zenéket offline módba is tudod hallgatni, ha a playlist- be beteszed. Ilyenkor letölti az eszközre, és netforgalom nélkül tudod hallgatni. Véleményem szerint megéri az 1500 ft- ot havonta.

  11. Nem értem. Próbáltam a már meglevö accountomat használni, meg csináltam egy újat is, de nekem csak 30 napot volt hajlandó adni. 🙁 Vajon miért? Az USAban vagyok, ez lenne a gond?

  12. 1500 havonta? Az megéri???? Atyaééég..
    Ti mennyit kerestek????

  13. Bár nem az összeg a sok…. De olcsóbb telefonos netet fizetni… Sokkal

  14. Mobil netem 2400 a vodánál, de kapok érte 2 gb-ot. Ehhez képest, és úgy egyébként véleményem szerint nem sok az 1500 ft. A deezer 2000 ft/ hó és nem jobb semmivel. Nagyon kényelmes, hogy nem kell a zenéket letölteni, hanem online hallgathatod hifi minőségben. Sőt én otthon wifin átküldőm ATV2-re és úgy hallgatom egy Denon házimozin, minőség hibátlan.

  15. 1500 olyan nagy összeg? Gondolom akkor aki dohányzik, mindenkinek milliós keresete van a szemedben. Btw mindenkinek arra van pénze, amire félrerak, és havi ezeröt azért, hogy legálisan hallgass akármennyi zenét, szerintem eléggé megéri, nehogymár ezen ájulj be 😀


Add a Comment