60 napos ingyenes prémium szolgáltatás a Spotify-nál

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban írtunk már a Spotify-ról, mely még 2013 decemberében vált elérhetővé hazánkban. Akik még nem hallottak a Spotify-ról, mindenképp érdemes kipróbálniuk, mivel az egyik leghíresebb és legjobb zene streamelő szolgáltatást nyújtják a világon. Tehát nem kell zeneszámokat letölteni, azonnal elérhető a világ szinte összes zenéje, naprakészen. Csupán regisztrálnod kell, és már hallgathatod is bármelyik kedvenc előadód zeneszámait, ingyen.

Screen Shot 2014-02-19 at 11.49.50

spotify.com/hu/paypal

A 2014. feburár 28-ig elérhető akció ideje alatt 60 napos ingyen prémium szolgáltatást kaptok, ha bankkártyával vagy PayPal fiókkal regisztráltok be új felhasználó létrehozáskor a fenti képre, vagy linkre kattintva. Ezt egyébként olyan meglévő felhasználók is megkaphatják, akik még nem rendelkeztek prémium fiókkal, nekik is csak aktiválni kell. Azonban, akik már használták a Spotify-t prémiumként, azok sajnos erre az ajánlatra nem jogosultak. Érdemes esetleg ilyenkor egy másik felhasználót készíteni, ha nem zavar.

photo 1-1 photo 2-1

Az ingyenes 60 napos prémium aktiváláshoz adj meg egy PayPal fiókot vagy bankkártyát, majd pedig kövesd az utasításokat. A prémium szolgáltatás segítségével akár számítógépen, akár az iPhone-odon is hallgathatsz zenét reklám nélkül, akár offline módban is. Az offline mód talán a legfontosabb, mivel így a például otthon letöltött zenéket útközben, internetforgalom nélkül is hallgathatod.

photo 3-1

Amennyiben mégsem tetszik a prémium, természetesen bármikor kikapcsolhatod az automatikus bankkártya vagy PayPal terhelést. A Szifon.com csapat több tagja is hónapok óta használja a Spotify szolgáltatásait, mindenképp ajánljuk, hogy próbáld ki!

Akinek már van felhasználója, az erre találja az Apple reklámokban, és eseményeken elhangzott zenéket:

Ezek még érdekelhetnek:


 1. És a Music Box megy Winen, Macen, Androidon is? Na látod, hogy nem ugyanaz. Nekem a Spotify tökéletes munkahelyi zenehallgatásra pl, nem fogom a telefonomat ezért meríteni.

 2. Nem a PayPaypalon kell lemondani hanem a spoti appon belül “cancel subscription” ha jól írom. Harminc naposnál akár azonnal le lehetett mondani ugyanis aktív marad az aktuális harminc napos periódus végéig.

 3. @Arcor kérdésére engem is érdekelne a válasz…
  A másik pedig, ami engem érdekelne, hogyha most én megadtam a kártyám adatait, de ha ezt követően én ezt azonnal "lemondom", attól még továbbra is tudom hallgatni a zenéket net nélkül? Vagy hogy is van ez? Sokat utazom, de nem akarom a 3G-s netem elhasználni ilyenekre, így ez nagyon jól jönne, ha net nélkül menne a dolog.
  Kérlek írjatok!

 4. Mielőtt lejár a 60 nap le kell mondani! A zenéket offline módba is tudod hallgatni, ha a playlist- be beteszed. Ilyenkor letölti az eszközre, és netforgalom nélkül tudod hallgatni. Véleményem szerint megéri az 1500 ft- ot havonta.

 5. Nem értem. Próbáltam a már meglevö accountomat használni, meg csináltam egy újat is, de nekem csak 30 napot volt hajlandó adni. 🙁 Vajon miért? Az USAban vagyok, ez lenne a gond?

 6. Mobil netem 2400 a vodánál, de kapok érte 2 gb-ot. Ehhez képest, és úgy egyébként véleményem szerint nem sok az 1500 ft. A deezer 2000 ft/ hó és nem jobb semmivel. Nagyon kényelmes, hogy nem kell a zenéket letölteni, hanem online hallgathatod hifi minőségben. Sőt én otthon wifin átküldőm ATV2-re és úgy hallgatom egy Denon házimozin, minőség hibátlan.

 7. 1500 olyan nagy összeg? Gondolom akkor aki dohányzik, mindenkinek milliós keresete van a szemedben. Btw mindenkinek arra van pénze, amire félrerak, és havi ezeröt azért, hogy legálisan hallgass akármennyi zenét, szerintem eléggé megéri, nehogymár ezen ájulj be 😀

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!